Haberler

Ttf Başkanı Cengiz Durmuş "Evimizde Ortalaması Yüksek Belarus'u Yenmek İstiyoruz"

(Özel) TTF Başkanı Cengiz Durmuş "Evimizde ortalaması yüksek Belarus'u yenmek istiyoruz"

"Dünya sıralamasını yükseltmek için çalışıp, emek verilecek bir haftaya giriyoruz"

Mustafa Akın, İstanbul-DHA

Davis Cup'ta 17-19 Temmuz tarihlerinde Türkiye, Belarus ile mücadele edecek.

Garanti Koza Arena'da yapılacak mücadele öncesinde Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Doğan Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu.

Cengiz Durmuş, Garanti Koza Arena'nın dev bir hal aldığını ve burada büyük organizasyonlar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Durmuş, "Bu arenada Davis Cup maçlarını oynayacağız Belarus ile. Güney Afrika'yı yenmiştik sıra Belarus'ta. Umarım onları da yeneceğiz. Hemen akabinde İstanbul Cup gibi dünyada çok keyifle takip edilen bir turnuvayı birlikte yaşayacağız. Dünyanın en iyisi olmuş bir sporcu Venus Williams ile eski bir numara Jelena Jankovic geliyor. Dünya ilk 50'de birbirinden değerli sporcu geliyor. Gerçekten bir hafta, on gün bayram arifesi ile başlayan bir festival havasında bir turnuva izleyeceğiz. Burada çocuklarımız yarışacak. İpek, Çağla, Melis ve Başak gibi değerli sporcular yarışacak. Bu turnuvada alabildiğimiz kadar puan alıp dünya sıralamasını yükseltmek için çalışıp, emek verilecek bir haftaya giriyoruz" dedi.

"EVİMİZDE ORTALAMASI YÜKSEK BELARUS'U YENMEK İSTİYORUZ"

Belarus'un ortalaması yüksek bir takım olduğunu ifade eden Cengiz Durmuş, "Biz de çok değerli oyunculara sahibiz. Marselimiz Wimbledon'da tur geçti. Dünyada 82 numaraya kadar çıkmış bir sporcumuz. Cem İlkel Güney Afrika'yı yendiğimizde muhteşem bir maç sergilemişti. Genç ama yetenekli bir sporcumuz. Yine Anıl, Barış ve Efe gibi destek sağlayacak değerli sporcularımız var. Umut ediyoruz burada kendi evimizde, sahamızda ortalaması yüksek olan Belarus'u da yenmek istiyoruz"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Akın İstanbul Türkiye Belarus Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title