Haberler

Ttf 9. Senior Türkiye Takımlar Şampiyonası 2014

Şampiyonaya Türkiye genelinde farklı illerden 31 kulüp ve 95 takım katılıyor.

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından düzenlenen 9. Senior Türkiye Takımlar Şampiyonası, Antalya Manavgat'a bağlı Kızılağaç turizm bölgesinde bulunan Ali Bey Club Manavgat tenis kortlarında başladı.

Şampiyonaya Türkiye genelinde farklı illerden 31 kulüp ve 95 takımdan 150'si kadın ve 362'si erkek olmak üzere toplam 512 tenisçi katılıyor. Başhakemliğini Erkan Çağlayan ve Süpervizörlüğünü Ömer Levent Eralp'ın yaptığı turnuvada 19 hakem görev yapıyor.

Bayanlarda 30+, 40+ ve 50+, erkeklerde ise 35+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+ ve 70+  kategorilerinde tekler ve çiftler karşılaşmalarında Türkiye'nin en üst seviyedeki senior oyuncuları oynadıkları maçlarda kıyasıya yarışıyorlar.

Turnuva, 14 Mayıs akşamı Oyuncu Gecesi ve 17 Mayıs günü oynanacak finallerin ardından kupa ve madalya töreni ile son bulacak.

9. Senior Türkiye Takımlar Şampiyonası'na Adana Atlı Spor, Adana Tenis Dağ ve Su Sporları, Ataşehir Tenis Kulübü, Antalya Tenis İhtisas ve Spor Külübü, ATK, Bahçeşehir Tenis S.K, Bodrum Golf ve Tenis Kulübü, Bodrum Tenis Life, Club Sporium, DSİ Bursa Nilüfer, Dalyan Kulüp, ETV, GATİK, Göcek Tenis Kulübü, Hillside Club Etiler, İzmir Tenis İhtisas, İzmir Crea Tenis Kulübü, İzmit Tenis Kulübü, Kültürpark, Levent Tenis Kulübü, Manavgat Tenis İhtisas Kulübü, Mersin Tenis Yelken Yüzme ve Su Sporları İhtisas, MİLTAŞ, Pamukkale Tenis Kulübü, Sakarya Tenis, Taç Spor, Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü, Vakıf, Yeşilyurt Spor Kulübü, Yüce Spor, Zekeriyaköy kulüpleri katılıyor. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Kızılağaç Manavgat Antalya Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title