Haberler

Tsyd, Gürcistan'daki Saldırıyı Kınadı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) dün akşam Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te oynanan Chikhura Sachkhere-Bursaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında Türk gazetecilere yapılan saldırıyı kınadı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) dün akşam Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te oynanan Chikhura Sachkhere- Bursaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında Türk gazetecilere yapılan saldırıyı kınadı.

TSYD'den yapılan yazılı açıklamada, "Gürcistan'ın FC Chıkhura ile Bursasapor arasında Mikheil Meskhi Stadı'nda oynanan UEFA Ligi 2. tur rövanş karşılaşması sonrasında, basın toplantısında yaşanan olaylar üzüntü verici boyutlara ulaşmıştır. Toplantı salonunda meslektaşlarımıza karşı sergilenen kabul edilemez düzeydeki kaba tutum ve davranışların yanı sıra Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabiri Emre Koşak ve Bursa Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'a toplantı salonunda bulunmaması gereken ve medya kartları bulunmayan bir grup tarafından yapılan saldırılar sportmenlikle, centilmenlikte bağdaşmamaktadır.

Olaylar sırasında herhangi bir UEFA yetkilisinin ve güvenlik güçlerinin salonda bulunmaması, emniyet güçlerinin ise ancak sözlü ve fiili saldırılar bittikten sonra müdahil olması da ciddi eksiklik olarak dikkat çekmiştir. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) olarak meslektaşlarımıza yapılan saldırıları kınarken, UEFA Temsilcilerini, benzeri olayların başka maçlarda da yaşanmaması için, alınacak önlemlerin daha titiz biçimde uygulanmasını sağlamaya davet ediyoruz" denildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Doğan Haber Ajansı Bursaspor Gürcistan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title