Haberler

Tşof Genel Başkanı Apaydın'dan Barışık Ailesine Taziye Ziyareti

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkan vekili ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Fevzi Apaydın cenazesine katılamadığı, merhum Başkan Kazım Barışık’ın ailesine taziyede bulunmak üzere Adana’ya geldi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkan vekili ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Fevzi Apaydın cenazesine katılamadığı, merhum Başkan Kazım Barışık'ın ailesine taziyede bulunmak üzere Adana'ya geldi.

Adana Şakirpaşa Hava Limanı'nda, TŞOF Genel Başkan Vekili ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı, EKKK Güney Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Sarı, Adana ESOB Yeni Başkanı, Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, S.S.EKKK Güney Bölge Birliği Başkanı ve Adana Sarıçam EKKK Başkanı Muhammet Yalçın, Adana ESOB Başkan Vekilleri, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Adana Taksici, Kamyoncu, Kamyonetçi, Nakliyeci ve Nakliyat Komisyoncuları Esnaf Odası Başkanı Kenan Yılmaz, Adana ESOB Denetim Kurulu Üyesi ve Adana Umum Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Ünsal Perçin tarafından karşılanan TŞOF Genel Başkanı Apaydın, doğrudan Merhum Başkan Kazım Barışık'ın evine giderek, ailesine taziyede bulundu.

Burada, Barışık Ailesi'nden Mehmet, Mustafa, Kadir, Atilla, Ahmet Barışık tarafından karşılanan Başkan Apaydın, Merhum Barışık'ın evine de çıkarak Eşi Şükran Barışık ile akrabalarına başsağlığı dileğinde bulundu, dua okuyup, rahmet diledi. Apaydın, TESK, TESKOMB Yönetim Kurulu Üyeliği, Adana ESOB, EKKK Güney Bölge Birliği Başkanlıkları, Adana TKKNNEO ve SS Kuzey Adana EKKK Başkanlıkları yaparken, kalp ameliyatı sonrası hayata veda eden Merhum Başkan Kazım Barışık ile 1984'ten bugüne çok iyi dost olduklarını ifade ederken, "Aynı hastalıktan ben de biraderimi kaybettim. Kazım Başkan, hastalığı kendine yakıştırmayan, ilaç da kullanmayan bir insandı. Ama Cenab-ı Allah'ın takdiridir. Elimizden bir şey gelmez, gidenler dönmüyor, ama her fırsatta dua edelim. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun"dedi.

Apaydın ve beraberindekiler daha sonra Adana Büyükşehir Belediyesi Burak Mezarlığı'na giderek Kazım Barışık Aile Mezarlığı'nı ziyaret edip, burada Merhum Kazım Barışık için dua etti.

Başkan Fevzi Apaydın ve beraberindekiler ardından Adana ESOB'u ziyaret ederek Yeni Başkan Nihat Sözütek ile yönetimini, sonra Adana Umum Servisçiler Esnaf Odası'nı ve Adana TKKNNEO Odası'na ziyaret ederek Yeni Başkanı Kenan Yılmaz ve yönetimini tebrik edip, başarı diledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzi Apaydın Kenan Yılmaz Türkiye Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title