Haberler

Tso Başkanı Namal Karabük'ün Sorunlarını Ankara'ya Taşıyacak

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sedat namal, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenecek olan 7.Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurasında Karabük’ün sorunlarını anlatacak.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sedat namal, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenecek olan 7.Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurasında Karabük'ün sorunlarını anlatacak.

Başkan Namal, 7 Ağustos 2014 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında birlik merkezinde yapılacak 7.Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurasına katılacağını söyleyerek,

söz konusu şurada 81 ilin Ticaret ve Sanayisi ile ilgili sorunları ve bunlara ilişkin çözüm önerileri görüşüleceğini belirtti.

KTSO Başkanı Sedat Namal, "7.'si düzenlenecek olan şurada ilimiz ve bölgemizi ilgilendiren ticaret ve sanayinin önündeki engel ve çözüm önerilerini şuraya sunarak Başbakanımıza aktaracağız. Karabük geleceğe dönük konuların başında Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olan Filyos Liman Projesi alt yapı ihalesi yapılmış olup üst yapı ihalesinin de yapılarak zaman kazanılması yönünde talebimiz olacak. Limanı yoğunlukla kullancak olan KARDEMİR A.Ş.'nin üst yapı işini üstlenebileceği konusunda detaylı bilgiler aktarağız.

Karabük OSB'nin arazi şartlarının uygun olmaması ve dolu olması nedeniyle Eskipazar İlçesi İsmetpaşa mevkiinde bulunan 1 milyon 200 bin metrekare arazinin Endüstri Bölgesi ilan edilmesi ve Filyos Liman Projesine paralel olarak depolama ve sevkiyat noktasında acilen Karabük Lojistik Merkezinin kurulması konusunda destek isteyeceğiz. Ayrıca Yenice ilçesinde Orman Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve Eflani İlçesinde Tarım ve Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin kurulması konusu ile Filyos Limanı ile gelişecek olan yük trafiğinin güvenli yapılması ve bölge ticaretinin geliştirilmesi amacıyla Karabük-Gökçebey arasındaki yolun genişletilerek duble yol olmasının sağlanması.

şeklinde 5 başlık altında konularımızı aktaracağız" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Namal Türkiye Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title