Haberler

TSK : Yüksekova'daki Hava Harekatında 11 PKK'lı Terörist Öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari Yüksekova'da tespit edilen PKK'lı teröristlere ait çok sayıda barınak, mağara ve silah mevzileri düzenlenen hava harekatı ile imha edildiğini ve 11 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari Yüksekova'da tespit edilen PKK'lı teröristlere ait çok sayıda barınak, mağara ve silah mevzileri düzenlenen hava harekatı ile imha edildiğini ve 11 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

YÜKSEKOVA'DA 11 PKK'LI TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Hakkari Yüksekova'da tespit edilen PKK'lı teröristlere ait çok sayıda barınak, mağara ve silah mevzileri düzenlenen hava harekatı ile imha edilirken, 11 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.. Ayrıca bölgede yapılan aramada, bir PKK'lı teröristin cesedi araziye gizlenmiş olarak bulundu. PKK terör örgütü tarafından kullanılan 4 adet mağarada; bir adet Doçka uçaksavar makineli tüfeği, 8 adet Kaleşnikof piyade tüfeği, bir adet Bixi makineli tüfeği, bir adet Kannas keskin nişancı tüfeği, bir adet RPG-7 roketatar, 4 adet RPG-7 roketi, 10 adet el bombası, bir adet telsiz, bir adet radyo, ele geçirilen silahlara ait çok sayıda mühimmat, yiyecek, yaşam malzemesi ve muhtelif örgütsel doküman ele geçirildi.

TUNCELİ'DE 3 PKK'LI TERÖRİSTİN CESEDİ BULUNDU

Tunceli'de devam eden operasyonda, PKK terör örgütü kullanılan bir adet sığınakta 3 PKK'lı teröristin cesedi bulunurken çok sayıda yaşam malzemesi ve muhtelif örgütsel doküman ele geçirildi.

LİCE'DE 400 KİLOGRAM AMONYUM NİTRAT ELE GEÇİRİLDİ

Diyarbakır Lice'de devam eden operasyonda; bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 4 adet dolu Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, 3 adet tabanca, 2 adet dolu tabanca şarjörü, bir adet av tüfeği, 200 kilogram esrar ve 600 bin kök hint keneviri, 400 kilogram amonyum nitrat, 15 adet el yapımı patlayıcı düzeneği, 4 bin adet torpil, ele geçirilen silahlara ait çok sayıda mühimmat, patlayıcı madde yapımında kullanılan malzeme, yiyecek, yaşam malzemesi ve muhtelif örgütsel doküman ele geçirildi. 8 şüpheli kişi göz altına alındı. Ayrıca operasyon bölgesinde 3 adet el yapımı patlayıcı tespit edilerek yerinde imha edildi.

BAŞKALE'DE 100 KİLOGRAM PATLAYICI MADDE, 300 METRE KABLO, 2 ADET FÜNYE ELE GEÇİRİLDİ

Van Başkale'de devam eden operasyonda; 45 kilogram patlayıcı madde, patlayıcı madde yapımında kullanılan malzeme, yiyecek ve muhtelif örgütsel doküman ele geçirildi. Yolmaçayır Mahallesinde bir evde yapılan aramada 100 kilogram patlayıcı madde, 300 metre kablo, iki adet fünye ele geçirildi.

BULANIK'TA 2 ADET EL YAPIMI PATLAYICI İMHA EDİLDİ

Muş Bulanık'ta devam eden operasyonda 2 adet el yapımı patlayıcı (ikişer büyük tüp) bulunarak imha edildi.

ŞANLIURFA'DA 5 PKK'LI TERÖRİST TESLİM OLDU

Şanlıurfa Ceylanpınar'da 4 terörist, Hilvan'da 1 terörist olmak üzere toplam 5 terörist güvenlik güçlerine teslim oldu. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Yüksekova Tunceli Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title