Haberler

TSK Vurdu, 7 Terörist PKK'dan Kaçıp Teslim Oldu

Güncelleme:

TSK'nın düzenlediği operasyonlarla ağır darbeler alan PKK'dan kaçan 7 terörist güvenlik güçlerine teslim oldu. Son iki yıl içerisinde teslim olanların sayısı 910 oldu.

Şırnak'ta terör örgütten kaçan 7 PKK'lı güvenlik güçlerine teslim oldu. Son iki yıl içerisinde kentte 910 PKK'lının güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi.

Son dönemde kaçıp teslim olan teröristlerin sayısı 30'u bulurken bunda TSK'nın yaptığı operasyonların etkili olduğu konuşuluyor.

7 TERÖRİST TESLİM OLDU

Şırnak Valiliği, PKK/KCK içerisinde faaliyet yürüten 7 kişinin örgütten kaçarak güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.

TOPLAM 910 KİŞİ OLDU

Valilikten yapılan açıklamada, "21 Mart 2013 ile 10 Eylül 2015 tarihleri arasında ilimiz merkez ve ilçelerinde PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte iken örgütten kaçıp güvenlik güçlerine teslim olan şahısların sayısı toplamda 910 kişi olmuştur. Teslim olan şahıslarla ilgili tüm işlemler adli makamlarımızca yürütülmektedir." denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (136)

KÜRDİ:

TSK VURMAYA DEVAM ETMELİ PKK SEFİL GİBİ YAŞIYOR ZATEN. ÇÖZÜLME ÇABUKLAŞIR.

66
8
yanıtYanıtla
KÜRDİ:

TESLİM OLUN KURTULUN. PKK HDP SIRTINIZDAN BESLENİYOR.

67
7
yanıtYanıtla
OSMANLI:

TÜRKİYE CUMHURUYETİ DEVLETİNİN BEKASI İÇİN Vatan hainleri TC. Vatandaşlıgından çıkarılsın terör ü hem besliyip hem savaşılmaz beslemeden savaşırsak terör bitmesi an meselesi olur . LÜTFEN BU DİLEKÇEYİ BİMERE CUMHUR BAŞKANLIGINA İNTERNET ONLİNE MÜRACAATTAN HERKES GÖNDERSİN.

yanıt0
yanıt0
Cizreli Mobil-IOS:

Ne alaka onlar organize şekilde teslim oluyorlar tim tim ya 7 ya da 8 li gruplar halinde eğitim Alıp silahda olarak geliyor hiç bir eyleme katılasın diyerek serbest kalıyor sonra da şehir merkezlerinde eylem yapmaya gidiyorlar

46
4
yanıtYanıtla
ssss:

aynen bende katılıyorum öyle

yanıt3
yanıt1
2 kere oku !:

hdp konuştukça millet kürtlerden daha fazla nefret ediyor. gün gelecek selo nun ve partisinin sonu kürtlerin ellerinden olacak.

43
7
yanıtYanıtla
zavallı pkk:

pkk kafirler müslümanlardan destek göremeyecek

46
0
yanıtYanıtla
ercan:

ne oldu yusuf yusuf mu

38
5
yanıtYanıtla
TarsusluMobil-IOS:

Bu teröristler neden hep Şırnak'tan teslim oluyor...

37
2
yanıtYanıtla
Çavuş:

Çünkü bölgede yurt dışı kamplardan kaçıp giriş yapabilecekleri, kamplarına en yakın, en elverişli yer. .

yanıt4
yanıt4
Tüm 136 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title