Haberler

TSK, Suriye Sınırında 24 Saat Nöbet Tutuyor, Göz Açtırmıyor

Güncelleme:

TSK, yasa dışı geçişler, kaçakçılar ve insan tacirlerine karşı sınırda geniş güvenlik önlemleri alırken sınırdan giriş ve çıkışlara izin vermiyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), yasa dışı geçişler, kaçakçılar ve insan tacirlerine karşı Suriye- Türkiye sınırında geniş güvenlik önlemleri alırken, sınırdan giriş ve çıkışlara izin vermiyor. İç kargaşanın 5'inci yılında barış ve huzurun henüz gelmediği Suriye'de çatışmalar sürüyor.

ASKER 24 SAAT DEVRİYE GEZİYOR

TSK, batı illerinden gelen tank, zırhlı araç ve personelle birlikte Suriye- Türkiye sınırında kuş uçurtmuyor. TSK, sınır hattına son teknolojik sistemleri kurdu. Türkiye-Suriye sınırına obüs topları, füze bataryaları yerleştirildi. 24 saat esasına göre devriye gezilerek, sınır hattından giriş ve çıkışlara izin vermiyor.

İLLEGAL FAALİYETLERE İZİN YOK

TSK, Suriye'ye giriş çıkış yapmak isteyen kişilere izin vermiyor. Yasa dışı geçişler, kaçakçılara ve insan tacirlerine karşı tedbirleri attırdı. Alınan önlemler nedeniyle Suriye'ye geçmek veya Türkiye'ye gelmek isteyen IŞİD başta olmak üzere bütün gruplara mensup kişiler tek tek yakalanıyor.

ÇATIŞMALAR ARALIKLARLA SÜRÜYOR

Suriye'de rejim güçleriyle muhalifler arasında çatışmalar sürüyor. Muhalifler ile IŞİD arasında zaman zaman şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Muhalif gruplar, IŞİD ve rejim güçlerine karşı birleşerek kendi kontrolünde bulundukları yerlerde tedbir aldılar. Büyük hendekler eşen muhalifler, IŞİD'in bombalı araç saldırısına karşı önlem almış durumdalar.

NAMLULAR SURİYE'YE ÇEVRİLMİŞ DURUMDA

TSK tarafından obüs topları başta olmak üzere füze bataryalarının namluları Suriye'ye çevrildi. Suriye'de muhalif grupların çatışmalarını sınırın Türkiye tarafından izleyen TSK, ulaşabilecek bir göç dalgasına karşı sınır hattında geniş güvenlik önlemleri aldı. Sınır hattında hendekler eşilerek setler oluşturuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Suriye Tsk Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (4)

KÜRT:

VAY VAY VAY BU ASKERLERDEN KORKULUR. :D

0
3
yanıtYanıtla
veli deli:

2 milyon süriyeli doldu ne sınır mı kaldı adamlar her yerde . yakında bizide kovar atarlar.

1
1
yanıtYanıtla
FrankfurtluMobil-IOS:

Yüce Ramim korusun onlari su mübarek ayda catlasi düsmanlar

1
1
yanıtYanıtla
Murat Mobil-IOS:

Niye işid varken 24 sat nübet tutmuyurlardı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title