Haberler

TSK'nın Günlük Faaliyetleri

2 F 16 ile Türkiye Suriye hudut bölgesinde Hava Muharebe Devriye Görevi icra edildi.

Genelkurmay Başkanlığı, 2 F-16 ile Türkiye- Suriye hudut bölgesinde Hava Muharebe Devriye Görevi icra edildiğini bildirdi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin internet sitesinde yer alan açıklamada, kara, hava ve deniz kuvvetlerinin dün gerçekleştirdikleri faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulunuldu.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı 2 harp gemisi ile Birleşmiş Milletler ve NATO görevleri, 10 harp gemisi ile milli görevlerin icra edildiği belirtilerek, Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait 2 F-16 ile Türkiye-Suriye hudut bölgesinde Hava Muharebe Devriye Görevinin gerçekleştirildiği kaydedildi.

Açıklamada, Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesindeki 1 arama kurtarma gemisi ile Ege Denizi'nde Sahil Güvenlik görevlerinin de icra edildiği duyuruldu.

Bu arada, Burdur'un Tefenni ilçesi Belkaya köyünde, bir kişinin kaybolduğu ihbarı üzerine, kayıp şahsın yerinin 156 Jandarma İmdat Acil Konum Belirleme Sistemi ile tespit edildiği bildirilerek, şahısın bölgeye sevk edilen İl Jandarma Komutanlığı unsurları ile AFAD Müdürlüğü ekibi ve vatandaşlarca yapılan arama faaliyetiyle sağ olarak bulunduğu belirtildi. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Türkiye Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title