Haberler

TSK'nın Arama Kurtarma Faaliyeti

TSK'nın arama kurtarma faaliyeti- Hava Kuvvetleri Arama Kurtarma timleri, Fethiye'de dağda düşerek ayağını kıran bir kişiyi helikopterle hastaneye yetiştirdi Hava Kuvvetleri Arama Kurtarma timleri, Fethiye'de dağda düşerek ayağını kıran bir kişiyi helikopterle hastaneye taşıdı.

TSK'nın arama kurtarma faaliyeti- Hava Kuvvetleri Arama Kurtarma timleri, Fethiye'de dağda düşerek ayağını kıran bir kişiyi helikopterle hastaneye yetiştirdi Hava Kuvvetleri Arama Kurtarma timleri, Fethiye'de dağda düşerek ayağını kıran bir kişiyi helikopterle hastaneye taşıdı.Alınan bilgiye göre, Hava Kuvvetleri Arama Kurtarma timleri, bir kişinin daha imdadına yetişti. Fethiye'nin Seydikemer mevkisinde, dağda düşerek ayağını kıran 28 yaşındaki bir erkek vatandaş, arazinin kötü olmasından dolayı karadan giden kurtarma ekipleri tarafından bölgeden nakledilemedi.Hava Kuvvetleri Komutanlığıyla irtibata geçilmesi üzerine, Dalaman Hava Meydan Komutanlığından kalkan arama kurtarma helikopteri, uzman personeliyle olay yerine intikal etti.Vinç ile helikoptere alınan kazazede, Fethiye Devlet Hastanesine hızlı şekilde yetiştirildi. ..

Kaynak: AA / Güncel

Seydikemer Fethiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title