Haberler

Tsk: " Hakkari Çukurca'da 1 Terörist Etkisiz Hale Getirildi"

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkari Çukurca’da güvenlik güçleri ile üs bölgesine silahlı saldırıda bulunan bölücü terör örgütü mensubu teröristler arasında çıkan çatışmada 1 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkari Çukurca'da güvenlik güçleri ile üs bölgesine silahlı saldırıda bulunan bölücü terör örgütü mensubu teröristler arasında çıkan çatışmada 1 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

TSK'dan yapılan açıklamada, Bingöl/Adaklı'da, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında, tespit edilen beş odalı sığınak içerisinde, bomba yapımında kullanılmak üzere hazırlanmış 32 adet tüp, 200 metre kablo, 573 adet pil ile çok miktarda muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildiği kaydedildi.

Hakkari Çukurca'da ise güvenlik güçleri ile üs bölgesine silahlı saldırıda bulunan bölücü terör örgütü mensubu teröristler arasında çıkan çatışmada bir teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çukurca Hakkari Tsk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title