Haberler

TSK Bir Teröristin Cesediyle 2 Kalaşnikof Piyade Tüfeği Ele Geçirildi

Dha ANKARA - TSK Bir teröristin cesediyle 2 kalaşnikof piyade tüfeği ele geçirildiTÜRK Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Hakkari Şemdinli'deki üs bölgesine sızma girişiminde bulunan bölücü terör örgütü mensubu bir grup teröristle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma sonrası yapılan arazi...

Dha ANKARA - TSK Bir teröristin cesediyle 2 kalaşnikof piyade tüfeği ele geçirildi

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Hakkari Şemdinli'deki üs bölgesine sızma girişiminde bulunan bölücü terör örgütü mensubu bir grup teröristle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma sonrası yapılan arazi aramasında, daha önceden etkisiz hale getirilen bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin cesediyle 2 kalaşnikof piyade tüfeğinin ele geçirildiği bildirildi. Bölgede ayrıca 116 kalaşnikof piyade tüfeği fişeği, 6 el bombası, 40 mm.lik bir bomba atar ile 14 mühimmatı, bir el telsizi, bir ses kayıt cihazı, bir dürbün ve bir kamera ele geçirildi.

TSK'dan dün meydana gelen yurt içi olaylara ilişkin yapılan bilgilendirmeye göre, Mardin Mazıdağı'da güvenlik güçleri tarafından yapılan arazi aramasında, bir sığınak içerisinde çok miktarda yaşam malzemesi ve el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Ağrı Patnos'da, bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda, bir kişinin ev ve eklentilerinde yapılan aramada amonyum nitratla hazırlanmış 12 el yapımı patlayıcı, 20 gram C-4 patlayıcı ve bin metre elektirik kablosu ele geçirilirken, bir işbirlikçi şahıs yakalanarak, gözaltına alındı.

Güvenlik güçlerince yapılan aramalarında Hakkari Çukurca'da, 200 gram C-4 ile hazırlanmış bir el yapımı patlayıcı; Ağrı Doğubayazıt'da mutfak tüpüyle hazırlamış bir el yapımı patlayıcı tespit edilerek, imha edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şemdinli Hakkari Ağrı Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title