Haberler

TSK, Azez'deki PYD Mevzilerini Ateş Altına Aldı

Güncelleme:

TSK, Suriye'de Halep'e bağlı Azez ilçesinde bölücü terör örgütü PYD/PKK hedeflerini Fırtına obüsleriyle ateş altına aldı. Kilis sınır hattında konuşlu birliklerden Fırtına obüsleriyle Azez'deki bölücü terör örgütü PYD/PKK hedeflerine gerçekleştirilen top atışlarının sesi, bölgede yankılandı.

Halep'e bağlı Azez ilçesinin güneybatısında yer alan Maranas bölgesinden dün, bölücü terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca Akçabağlar üs bölgesine ateş açılması üzerine, TSK unsurları tarafından angajman kuralları çerçevesinde karşılık verilmişti.


"ANINDA KARŞILIK VERİLMEYE DEVAM EDİLECEK"

Güvenlik kaynakları, angajman kuralları çerçevesinde Halep'e bağlı Azez ilçesinde bölücü terör örgütü PYD/PKK mevzilerinin bulunduğu bölgelerden açılan ateşe Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) anında misliyle karşılık verdiğini kaydetti.


Kaynaklar, kim tarafından gelirse gelsin, benzer ateşlerin açılması halinde anında karşılık verilmeye devam edileceğini de vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Azez Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak?
500

Yorumlar (64)

KÜRT AHMET:

KEFİNİZE BAKIN SIKINTI YOK 100 ROKET GELSE BURAYA BU ULKE TESLİM OLUR SIKINTI YOK NO PROPLEM

119
4
yanıtYanıtla
CANA CAN:

PYD GİTSİN BESARLA İRANLA RUSYAYLA İSRAİLİ VURSUN BAKALIM NE EDECEKLER OZAMAN TÜRKİYE KİMİN YANINDA YER ALACAĞI BELİ OLUR OZAMAN GERÇEK MÜSLÜMAN KARDEŞ BELİ OLUR

93
14
yanıtYanıtla
Dersim:

Turkiye kurtleri kaybederse savasi kaybeder beyler akilli olun

25
35
yanıtYanıtla
İzmirli:

Kürtlere yaptığınız bu dayatmalar asla unutulmayacak, şu dünyada her güçlü olan haklı değildir. Yani bir mukayese edin örneğin kurtuluş savaşı döneminde eğer güçlü olan haklı olsaydı ingilizler, fransızlar, amerikanlar, osmanlı . . haklı çıkardı fakat onlara göre terörist olan atatürk ve düzenli ordu ancak savaşı kazanınca teröristlikten çıktı. Ben bir Türk olarak Kürt kuvayı milliyelerini terörist olarak görmüyorum çünkü biliyorum ki onlar da halkı için mücadele veriyor.

31
22
yanıtYanıtla
musluman kurt:

kurtlere uzanan eller kirilacak

32
18
yanıtYanıtla
GÖKHAN:

vur bozkurt''um vur tilkiye. . . vur ki kurtulsun türkiye!

32
13
yanıtYanıtla
savaşçı türkMobil-ANDROID:

sefer bizim zafer ALLAHİN olsun

34
11
yanıtYanıtla
kurdish:

Kürtler bölücü değildir,asıl Kürtlerin toprakları bölünmüştür Cumhuriyetten Sonra Kürtlere Yapılan Zulümler Katliamlar ve Asimilasyon Politikaları Kürtler Dersim,Ağrı,Zilan katliamlarında Binlerce Kürd çoluk çocuk demeden katledilmiştir

22
22
yanıtYanıtla
İZMİRLİ CAN:

YÜREBE TSKKK ALLAHINIZAAAAAA KURBANNNNNNNN ÖLÜRÜZZZZ SİZİNNN İÇİNNNNNNNN

17
20
yanıtYanıtla
Afyonlu.!Mobil-IOS:

Vur vur inlesin ABD Rusya dinlesin.

24
12
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title