Haberler

Tsk: 3 Personel Saldırılarda Yaralandı

Genelkurmay Başkanlığı 'Önemli Yurtiçi Olaylar' başlığı altında yaptığı açıklamada, Siirt'te 2 uzman Jandarma ile Diyarbakır'da bir erin hafif şekilde yaralandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'Önemli Yurtiçi Olaylar' başlığı altında yaptığı açıklamada, Siirt'te 2 uzman Jandarma ile Diyarbakır'da bir erin hafif şekilde yaralandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, dün ülke genelinde yaşanan adli olaylara ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada, 3 personelin hafif şekilde yaralandığı kaydedilirken, bir helikoptere taciz ateşi açıldığı belirtildi.

kışlasında konuşlu olan bir adet AS-532 Cougar helikopterin, icra edilen havadan ikmal faaliyetinin bitimini müteakip dönüşü esnasında, Siirt İl Merkezinden ateş edilerek taciz edilmiştir. Bölücü Terör Örgütüne müzahir 80-100 kişilik bir grup tarafından, Şırnak / Silopi Başköy İlköğretim Okuluna taş ve molotof kokteyli ile saldırı düzenlenmiş, söz konusu okulun camları kırılarak maddi hasar meydana gelmiş ve okulda bulunan Atatürk büstü yıkılmıştır. Başkale İlçe Merkezinde bulunan Atatürk Heykeli yıkılmıştır. Van / Çaldıran İlçe Merkezinde, gün boyu devam eden toplumsal olaylar sonucunda; PTT binası, Ziraat Bankası, Polis Evi, Kaymakamlık Konutu, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait beş araç ve altı işyeri, ayrıca Belediye binası önünde bulunan Atatürk büstü, trafik lambaları ve MOBESE kameralarında taş ve molotof kokteyli ile saldırı sonucu maddi hasar meydana gelmiştir." - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Diyarbakır Siirt Tsk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title