Haberler

Tse'de Emekli Personele Plaket

Türk Standardları Enstitüsü, kuruma uzun yıllar hizmet etmiş ve emekli olmuş çalışanlarına bir vefa programı düzenledi.

Türk Standardları Enstitüsü, kuruma uzun yıllar hizmet etmiş ve emekli olmuş çalışanlarına bir vefa programı düzenledi.

TSE Gebze Kalite Kampüsü Başkanlık binası Konferans salonunda gerçekleşen programda bu yıl emekli olan Esra Biçer, Sevil Özgen ve Mehmet özer Türk Standardları Enstitüsü Başkanı Hulusi Şentürk'ün elinden hizmet plaketlerini aldılar.

Plaket töreni öncesinde bir konuşma yapan TSE Başkanı Hulusi Şentürk, Türk Standardları Enstitüsünün başarılı personelleriyle bugüne geldiğini belirterek, "TSE'nin bugün bir marka gücü varsa, itibarı varsa bunu siz değerli çalışanların özverisiyle kazanmıştır. Bugün kurumumuza yıllarca hizmet etmiş ve bu önemli hizmetin neticesinde emekli olmuş arkadaşlarımızı gururla uğurlamaktayız. Onlar TSE'nin kazandığı itibarın önemli aktörleri olarak bugün aramızdan ayrılıyorlar. Bayrağı bizlere sizlere bırakıyorlar bize düşen bu bayrağı daha yukarılara taşımak ve TSE'nin itibarını korumaktır" diye konuştu.

Şentürk, TSE'nin son yıllarda önemli projelere ve başarılara imza attığının altını çizerek, "Özellikle İslam Kalkınma Teşkilatı bünyesinde kurulan İslam Ülkeleri Standardizasyon ve Metroloji Enstitüsü (SMICC)'in Genel Sekreterliğine büyük uğraşlar sonucu Türkiye'den TSE'den bir arkadaşımız gelmiştir. Bu süreçte bizzat özel gayret sarf ettim mesai harcamadım ve ülkemize bu önemli görevi kurumumuz adına kazandırmış olduk. Önemli laboratuvar yatırımlarımız devam ediyor. 2015-16 senesi bizim büyük sıçrama yapacağımız yıllar olacak herkesin hayranlıkla takip edeceği başarılarımız siz değerli çalışanlarımızın özverileriyle birlikte gerçekleşecektir" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hulusi Şentürk Gebze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title