Haberler

Tsd Sinop Şubesi Genel Kurulu

Türkiye Sakatlar Derneği(TSD) Sinop Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu’nda Murat Karagülmez başkan seçildi.

Türkiye Sakatlar Derneği(TSD) Sinop Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu'nda Murat Karagülmez başkan seçildi.

Dernek merkezinde yapılan olağan genel kurulun açılış konuşmasını yapmak üzere yönetim kurulu adına söz alan eski Başkan Ali Özmen, "2006 yılından beri dernek kurulduğundan itibaren ben derneğin içerisindeyim. 2013 yılından 2017 yılı Nisan ayına kadar elimden geldiği kadar önemli çalışmalar yapmaya çalıştık. Bundan sonraki çalışmalarda yeni başkanımız Murat Ağabeye başarılar diliyoruz" dedi.

Ardından yeni Başkan Murat Karagülmez ise yaptığı konuşmada, "Hiçbir zaman ayrımız gayrımız yok. Herhangi bir görüşümüz yok. Her kesime, her kuruma her STK'ya eşit davranacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Özmen Sinop Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title