Haberler

    Trump ve Merkel'in Pastalarını Yaptı

    Çikolata,Şekerleme ve Pasta Festivali bugün Harbiye Askeri Müzesi'nde kapılarını açtı. ABD Başkanı Trump ve Almanya Başbakanı Merkel'in şeker hamurundan yapılmış pastaları yoğun ilgi görürken, vatandaşlar bol bol selfie çektirdi.

    Şişli'deki Harbiye Askeri Müzesi farklı bir festivale kapılarını açtı.Çikolata, Şekerleme ve Pasta Festivali bugün vatandaşlara kapılarını açtı. Özellikle çocuklar festivale yoğun ilgi gösterdi. Festivalde en çok dikkat çeken stant ise ABD Başkanı Donald Trump ve Almanya Başbakanı Angela Merkel'in şeker hamurundan yapılmış pastaları oldu. Festivale gelen Trump ve Merkel'in pastalarının fotoğraflarını çekti. Pastaları yapan Tuğba Geçkil, "Merkel'in ifadesine dikkat çekmek istedi. Parmak uzatma ona ait birşey. Sert mizacını ortaya koymak istedim. Şu anda da gündemde. 50 Kg şeker hamurunu kullandı. Merkel'i yaparken en çok saç ve kirpiklerinde zorlandım. Merkel'in pastasını bir ayda yaptım. Aynı şekilde ABD Başkanı Trump'ın pastasını yaptım.O iki gün sürdü. Tepkiler çok iyi." dedi. Festivale gelen vatandaşlar ise, "Gündeme yakın olduğunu düşünüyorum. Şeker hamurundan yapılmış. Bizi Amerika'ya alsalar iyi olacak. Festival de çok güzel.Atmosfer harika. " dediler.

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    Angela Merkel Donald Trump Harbiye Yaşam Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title