Haberler

Trump'tan 'Türkiye'denim' Diye Bağıran Muhabire: Dost musun Düşman mı?

Güncelleme:

Cumhuriyetçi Parti'nin gayri resmi adayı Donald Trump, basın toplantısı esnasında 'Türkiye'denim' diye bağıran kişiye "Dost musunuz yoksa düşman mı?" diye sordu.

ABD'de 8 Kasım'daki başkanlık seçimleri için yarışan Demokrat Partili Hillary Clinton ve Cumhuriyetçi Partili Donald Trump'ın dün yaptığı basın toplantısı esnasında ' Türkiye'denim' diye bağıran muhabirle arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

"TÜRKİYE'DENİM" DİYEN MUHABİRE "DOST MUSUN, DÜŞMAN MI?" SORUSU

Türk muhabir olduğu iddia edilen kişi " Türkiye'denim" diyerek Trump'a soru sormak istedi.

" Türkiye'denim" diyen kişiye dönen Trump, "Türkiye mi? Siz Türkiye'den misiniz? Aslına bakarsanız Türkiye'de oldukça iyi bir işim var. Bana diyorlar ki lütfen Türkiye'den bahset. Sanırım bu bay bir dost. Dost musunuz yoksa düşman mı?'' dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hillary Clinton Donald Trump Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (70)

BIKTIK:

Trumba güveniyoruz bizi bu yobazlardan kurtarsın, bu yobazların ilkel beyinlerini patlatsın

21
10
yanıtYanıtla
Gerici:

ilk başta Kendi kafana sıkmaya başla o zaman YOBAZ

yanıt4
yanıt8
GERİCİYE:

Bekleyin bakalım gericiler, herkesin eli gerektiğinde yumruk olur. . .

yanıt7
yanıt3
ggggg:

senin gibi adiler trumpa güvenirse müslümansınız diye kıızgın fırınlara atabilir

yanıt0
yanıt4
mehmet:

Dünya alem biliyor akepenin işide silah yardımı yaptığını, şimdilik sadece izlemedeler birileri onları da paralel diye kandıramadı çünkü adamlar sadece akepe kanallarını izlemiyorlar

17
7
yanıtYanıtla
malik:

türkiyenin düşman olduğunu bildiği için sormuş adam haklı deaş yandaşı kim olursa insanlık düşmanıdır

9
14
yanıtYanıtla
serkan:

deas abd ve israril tarafindan musluman toplumuna fitne sokmak icilen kurulmus bir orguttur, once el kaide vardi simdi adini duyan var mi hic? veya sen deasin bu ulkelelri tehdit ettigini hic duydun mu? sozde musluman olan bu orgutun irakta ve suriyede yaptigi ilk sey nedir. islam kulturunu yok etmektir. bu orgutlerin ilk ciktiginda yaptigi sey nedir, insan bogazlamak, cunku bundan iyi islami karalamak ve kutu reklam olamazdi. ama buna senin gibi kara cahiller inanir ancak

yanıt15
yanıt3
Kemal beziroğlu:

hala akp ye oy veren aptallar var . ulan akp li koyunlar yol neyinize köprü neyinize o paralar hortumlanacak patronların kasasına akacak ülke faiz ödeyecek faiz

12
11
yanıtYanıtla
salak koyunlara:

Koyunlar, sizede soruyu anlayacak kadar tercüme edeyim. Cahil ortaçağ zihniyetli hain koyunmusun yoksa adam gibi adalete ve kuvvetler ayrılığına saygı gösteren cumhuriyetcimisin demek istedi.

19
3
yanıtYanıtla
SahinBakisli:

lafa bak . . ''''aslına bakarsanız Türkiye''de oldukça iyi bir işim var'''' bitmedi gitti su bizimle olan isleriniz . . ama gün gelicek sizinde o isleriniz bitecek, issiz gücsüz kalicaksiniz . . zaman göstericek :)

14
5
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title