Haberler

"Trump'la oturup Demet Akalın-Aleyna Tilki kavgasını konuşabiliriz"

Güncelleme:

Yar, NTV Radyo dinleyicilerine hem eski programlarından, hem de "Mesut Yar Sunar" adlı yeni programından bahsetti.

"TUHAF BİR PROGRAM"

Mesut Yar, 4 Şubat itibarıyla her Cumartesi ve Pazar günleri Star TV'de yayınlanacak "Mesut Yar Sunar" adlı programı için alıştığımızın dışında bir program olduğunu vurgulayarak, içinde hava durumundan ekonomik durumlara, uzaylılarla konuşmaktan, kendi avatarını yaratarak sohbet etmeye, erkek erkeğe magazin şalalasından televizyon hastasına kadar bir sürü gönderme bulunan tuhaf bir program olduğunu söyledi.

"CEM YILMAZ İLK KEZ BENİM PROGRAMIMA ÇIKTI"

1993 yılında ilk kez "By Night" adlı gece programı sayesinde ekrana çıktığını hatırlatan Yar, Cem Yılmaz'ın ilk kez o programla televizyona çıktığını, ilk telefon bağlantılarının bu programda yapıldığını dile getirdi.

"BAŞBAKAN İLE KURTLAR VADİSİ ÜZERİNDEN DİPLOMASİ MUHABBETİ YAPIYORDUK"

Daha sonra sabah kuşağında "Uyan Türkiye" adlı programı sunan televizyoncu, "Başbakan, bakanlar kurulu ve muhalefet liderleriyle diziler üzerinden, Kurtlar Vadisi üzerinden diplomasi muhabbetleri yapıyorduk" dedi.

"PROGRAM BİTTİ ÇÜNKÜ KONUK BİTTİ"

Bir dönem Star TV'de "Burada Laf Çok" programı için "Bu programdaki samimiyet 'Uyan Türkiye'den gelen samimiyetten kaynaklıydı" diyen Mesut Yar, Türkiye'de konuşulacak herkesle konuştuğunu, dolayısıyla konuklarının tükendiğini ve bu yüzden de programın bittiğini açıkladı.

"TRUMP'LA OTURUP DEMET AKALIN-ALEYNA TİLKİ KAVGASINI KONUŞABİLİRİZ"

"Mesut Yar Sunar" adlı sabah şovunda hiç ummadığımız bir anda Donald Trump'ın karşımıza çıkabileceğini ve kendisiyle Demet Akalın ile Aleyna Tilki'nin kavgasını konuşabileceğini belirten televizyoncu, daha bir çok enteresan bölümün de seyirciyle buluşacağını açıkladı.

"İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ'Nİ KIRK YILIN BİRİNCİSİ OLARAK BİTİRDİM"

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'ni kırk yılın birincisi olarak bitirdiğini açıklayan Yar, "Beynimin hem sağ, hem de sol tarafını aynı anda kullanabiliyorum. Bu yüzden İngiltere'de, Kıbrıs'ta, Avusturalya'da araba kullanırken hiç sıkıntı çekmiyorum" diyerek dinleyiciye keyifli anlar yaşattı.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Demet Akalın Mesut Yar Türkiye Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title