Haberler

Trump'ın Kızı Putin'in Sevgilisi İle Tatile Çıktı

Güncelleme:

Trump'ın kızının Putin'le "aşk" yaşadığı iddia edilen Wendi Deng'le tatile çıkması Donald Trump-Vladimir Putin "gizli ilişkisini" bir kez daha gündeme getirdi.

ABD'de kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi aday Donald Trump ile Demokrat aday Hillary Clinton arasında kıyasıya bir mücadele yaşanıyor.

RUS AJANLIĞI İLE SUÇLUYORLARDI

Trump, ABD Başkanı Barack Obama ve Hillary Clinton'ı "IŞİD'in kurucusu" olmakla suçlarken Demokratlar da üstü kapalı olarak Cumhuriyetçi aday Trump'ı "Rus ajanlığı" ile itham ediyor. Trump'ın kızı Ivanka Trump ile Medya imparatoru Rupert Murdoch'un eski eşi Wendi Deng'in birlikte tatil yapması "Putin-Trump" ilişkisini yeniden gündeme getirdi.

ÇOK KONUŞULACAK FOTOĞRAF

Çinli Wendi Deng'in Murdoch'tan boşantıktan sonra Putin'le "sevgili" olduğu ileri sürülmüştü. Babası Donald Trump'ın seçim kampanyasına bizzat katılan Ivanka Trump'ın Instagram hesabında paylaştığı bir fotoğraf ABD siyasetinde önümüzdeki günlerde çok tartışılacağa benziyor.

Fotoğrafta, Hırvatistan'ın Dubrovnik kentinde deniz ve güneşin tadını çıkaran Ivanka Trump'ın tatil arkadaşının Wendi Deng olduğu görülüyor.

PUTİN'LE AŞKI GÜNDEME GELMİŞTİ

Avustralyalı medya imparatoru Rupert Murdoch'un eski eşi olan Wendi Deng, İngiltere eski Başbakanı Tony Blair'le "gizli aşk" yaşadığı ortaya çıkmıştı. Murdoch bu iddialar üzerine Çinli eşi Wendi Deng'den boşanmıştı. Boşanma sonrası Batı medyasında Wendi Deng'in Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le ilişki yaşadığı gündeme gelmişti.

ABD magazin dergisi "US Weekly" Rusya Devlet Başkanı Putin'e yakın bir kaynağa dayandırdığı haberinde Wendi Deng ile Kremlin patronu Putin'in uzun süredir ciddi ilişki yaşadığını ileri sürmüştü. Ancak şimdiye kadar Putin ile Wendi Deng bir arada görüntülenmedi.

RUS ZENGİNİNİN YATINDA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

İkilinin ciddi bir ilişki yaşadığının en büyük delili olarak ise, Wendi Deng'in Putin'in yakın arkadaşı Chelsea futbol kulübünün sahibi Rus Roman Abramoviç'in yatında görülmesi oldu.

Ivanka Trump ile Wendi Deng'in yakın arkadaşlığına en iddialı yorum ise CIA eski Başkanı Michale J. Morell'den gelmişti. Morell'e göre, Ivanka Trump-Wendi Deng arkadaşlığı, Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın "Rus ajanı" olmasını kanıtlıyor.

ÖVGÜYLE SÖZ ETMİŞTİ

Ivanka Trump geçtiğimiz haziran ayında "Vogue" dergisine verdiği röportajda Wendi Deng'den övgüyle söz etmişti. Wendi Deng'le arkadaşlığının uzun yıllara dayandığını saklamayan Ivanka Trump, "O kendisine ait olan her şeyi, arkadaşlarıyla paylaşıyor. İnanın bana, pek böyle insanlar kalmadı" demişti.

Ivanka Trump Instagram hesabında paylaştığı Wendi Deng fotoğrafının yanına ise şunları yazmış: "Wendi Murdoch sizi daha çok çalışmaya, daha iyi olmaya ve kahkahalarla gülmeye sevk eden bir arkadaş. O muhteşem bir kadın, hayat hikayesi Vogue dergisinde çok güzel anlatılmış." Hırvatistan'ın Dubrovnik kentinde yapılan tatilin masraflarının kim tarafından karşılandığı da tartışma konusu. Söz konusu tatile Ivanka Trump'ın eşi Jared Kushner'le birlikte çıktığı da biliniyor.





Kaynak: Haberler.com / Dünya

Rupert Murdoch Vladimir Putin Donald Trump Instagram Magazin Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title