Haberler

Trump'ın Başkanlık Adaylığı Kesinleşti

Güncelleme:

Ohio Valisi John Kasich'in de ABD başkanlığı aday adaylığından çekilmesiyle, Cumhuriyetçi Parti'den tek başkan adayı iş adamı Donald Trump kaldı.

Ohio Valisi John Kasich'in de ABD başkanlığı aday adaylığından çekilmesiyle, Cumhuriyetçi Parti'den tek başkan adayı iş adamı Donald Trump kaldı.

SÖYLEMLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Irkçı ve Müslümanlık karşıtı söylemleri ile tepki çeken Trump'ın ABD başkanlığı için adaylığı kesinleşti.

DEMOKRATLARIN ADAYINI BEKLİYOR

Cumhuriyetçi Partili öteki adayların önünde yarışı önce tamamlayan Trump, bundan sonra yalnızca Demokrat Partili adaylar; eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ve Vermont Senatörü Bernie Sanders'e karşı yarışacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyetçi Parti Donald Trump Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (7)

cevat:

TRUMP Seçimle geliyor. . . ABD Halkının iradesi HERKES SAYGI DUYSUN. . Seçim HERŞEYİ DÜZELTİYOR, DEMOKRATLAŞTIRIYORMU. . . ???? Bu sorunun cevabını bugüne kadar bilen çıkmamıştır. . ???

7
4
yanıtYanıtla
58:

İKİNCİ HİTLER BU ADAM

yanıt5
yanıt1
La dursun:

Qbama için müslüman ve müslüman yanlısı gibi sözler söylenmişti halamüslüman diyenler var pek ne yaptı müslümanlara kan dökmekten başka Turmp en azından düşmanım diyor bakalım ne yapacak.

5
1
yanıtYanıtla
adsızAdınızı Yazın:

trump dünya için sorun yaratan milletleri ülkesine sokmayacak benim kafada. yurtta huzur dünyada huzur. . huzursuzluk terör yapanların kafasını ezecek bravo. . . . .

3
2
yanıtYanıtla
TRUMP RECEP VE NETANYAU COK İYİ Bİ ÜCLU:

BENCE RECEPLE COK İYİ ANLAŞIR

2
1
yanıtYanıtla
öcü:

çok yakındır artık kıyamın yaşanması. . .

0
0
yanıtYanıtla
gizli:

Trumpun geçmesi Biz Türklerin ekmeğine yağ ve bal sürmektir hristiyan fobisi Müslüman topraklarda durmayacak ve suriye Irak Ermenistan İran bize kalacak hehhehheheeeee

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title