Haberler

TRT Sanatçısı Akbulut, Küçükçekmece Musiki Derneği'nin Misafir Solisti Oldu

Küçükçekmece Musiki Derneği tarafından verilen konser, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Küçükçekmece Musiki Derneği tarafından verilen konser, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Küçükçekmece'de 1996 yılından bu yana çalışmalarını sürdüren Küçükçekmece Musiki Derneği, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde unutulmaz bir konser verdi. 19'uncu yüzyılın büyük bestekarı Hacı Arif Bey'in eserlerini icra eden koronun şefliğini Erol Ünal yaptı. İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde muhayyer ve segah şarkılar icra edilirken, ikinci bölümde musiki sazendelerine sahnede misafir solist olarak eski TRT sanatçısı Serap Mutlu Akbulut eşlik etti.

MÜZEYYEN SENAR'I ANDI

Mutlu'nun söylediği şarkılara konuklar hep bir ağızdan katıldı. Serap Mutlu Akbulut, konserde geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Türk sanat müziğinin eşsiz sesi Müzeyyen Senar'ı da andı. Akbulut, "Küçükken hep onu örnek alırdım. Şarkılara verdiği yorum hiçbir sanatçıda yoktur. Senar'ın devrinde yaşadım ve onu tanıma şerefine nail oldum. Bu açıdan çok şanslı ve mutluyum. Allahtan rahmet diliyorum" diye konuştu.

Konser sonunda Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan, koro şefi Erol Ünal ve sanatçı Akbulut'a teşekkür ederek çiçek verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Müzeyyen Senar Küçükçekmece Erol Ünal Sefaköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title