Haberler

TRT, Erman Toroğlu'nu Kovdu

Güncelleme:

TRT yönetimi aldığı ani bir kararla yorumcu Erman Toroğlu ile programın moderatörü Göktuğ Sevinçli'nin görevine son verdi.

TRT yönetim kurulu büyük eleştirilere neden olan Göktuğ Sevinçli ve Erman Toroğlu'nun işine son verdi. 7 Şubat tarihinden itibaren ünlü iki ismin TRT Spor ile ilişkisi kesilmiş olacak.

PROGRAM NASIL DEVAM EDECEK?

TRT yönetiminin hem TRT 1'de hem de TRT Spor'da aynı günde hatta aynı saatte yüksek maliyetli yorumculara ayrı ayrı program yapılmasına sıcak bakmadığı biliniyordu. TRT yönetimi, TRT Spor'da boşalan saate Ersin Düzen'in TRT 1'de başarıyla sürdürdüğü Stadyum programını yayınlayacak. Stadyum programı cumartesi akşamları TRT 1 ve TRT Spor'dan ortak yayınlanacak.

ERMAN TOROĞLU'NUN KOLTUĞU HAKAN ÜNSAL'IN OLACAK

Ersin Düzen ile beraber program yapan eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Ünsal da Erman Toroğlu'dan boşalan koltuğa oturacak. Programın yorumcuları Oğuz Çetin, Kaya Çilingiroğlu ve Hakan Ünsal olacak.

LİG TV'DEN DE KOVULMUŞTU

Hatırlanacağı gibi Erman Toroğlu, yıllar önce de yayıncı kuruluş Lig Tv'de yayınlanan "Maraton" programından da kovulmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Göktuğ Sevinçli Erman Toroğlu Ersin Düzen Hakan Ünsal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (167)

yunus dede:

Erman hoca canini hic sikma sen futbolculuk yaparkende buyuktun hakemliktede buyuktun yorumculuktada buyuklerin buyugusun saygilarimila

17
13
yanıtYanıtla
celo:

adam gibi adam bence merkez hakem kurulu başkanı olması lazım hiç olmassa yalaka değil

22
8
yanıtYanıtla
gerçekler:

darısı kaya çilingiroğlunun başına YANİ KAYA SENDE ÇIK. . . .

22
4
yanıtYanıtla
GsLiMobil-ANDROID:

Dalkavuk olursan daim olursun. Dürüst olursan 9 köyden kovulursun.

14
10
yanıtYanıtla
KurdoMobil-IOS:

Bu adam çok kişiliksiz bir adam bunu Türkiye'den kovun Şerefsiz

15
8
yanıtYanıtla
KADIKÖYLÜ YAKUP:

TRT SPOR SERVİSİ FENERBAHÇE''NİN HAS MÜRİDLERİ TARAFINDAN YILLARDAN BERİ İDARE EDİLMEKTEDİR. HATTA KENDİ PARASI İLE TRT''DE BARINAN ÖMER ÜRÜNDÜL, FENERBAHÇE UĞRUNA HALA YANLIŞI SAVUNMAKTAN VAZGEÇMEYEN ZEKİ ÇOL GİBİ YAZARLAR BARINIR, ERMAN GÖNDERİLİR. ÇÜNKÜ ERMAN ''FENER YALAKASI''DEĞİLDİR.

14
9
yanıtYanıtla
bio:

Erman toroğlunun gidişini yanlış yerde arıyorsun gelene bak Hakan Ünsal hangi takımlı biraz GS. ye dokundurunca işine son verdiler. . .

yanıt1
yanıt2
ABBAS:

HAKAN ÜNSAL FENER KONTROLÜNDEKİ HÜRRİYET''TE YAZAR. FENER KONTROLÜNDEKİ NTVSPOR''DA KONUŞUR. ONUN YORUMLARINI KENDİ TARAFTARLARI BİLE BEĞENMEZ. FENER ALEYHİNDE HAKLI OLAN OLAYLARDA BİLE NE AĞZINI AÇAR, NE DE YORUM YAPAR. . DİKKATLİ İZLEYİN, OKUYUN ANLARSINIZ, NE DEMEK İSTEDİĞİMİ

yanıt2
yanıt0
ŞENER:

TRT OLARAK NASIL DAYANDINIZ BU NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN ADAMA

10
13
yanıtYanıtla
hy:

git artık aziz başkana diz çök ben hlt ettim de özür dile belki gelecek senin için iyi olur belki.

11
11
yanıtYanıtla
Tüm 167 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title