Haberler

Triatlonun Şampiyonu Portekizli Joao Pereıra Oldu

Antalya'nın Alanya ilçesinde devam eden 2015 Triathlon ITU World Cup Dünya Kupası'nın son gününde kısa mesafe yaş grupları, genç ve elite erkekler yarışı koşuldu. Elite erkeklerde Portekizli atlet Joao Pereira şampiyon oldu.

Son gün yarışlarında yaş grupları sprint mesafede 56 sporcu, genç erkeklerde 52 sporcu ve büyük erkeklerde 80 sporcu birbirleriyle kıyası mücadele etti. Bu yıl 25.'si düzenlenen Alanya Triathlonu'nun final yarışı olan elite erkek sporcular ise bin 500 metre yüzüp, 40 kilometre bisiklet sürdükten sonra 10 kilometre de koşarak yarışı tamamladılar.

GENÇLERDE KÜRSÜ MAX STUDER'İN

Genç erkekler yarışında rakiplerini geride bırakarak podyuma çıkan ve İsviçreli Max Studer, 55 dakika 34 saniye ile birinci oldu. Rusya'dan katılan Mikhail Antipov 55 dakika 38 saniye ile ikinciliği aldı. Yarışa İsrail'den katılan Ran Sagiv ise 55 dakika 46 saniye ile üçüncü oldu.

DÜNYA ŞAMPİYONU PORTEKİZ'DEN

Organizasyonun son yarışı olan elite erkekler kategorisinde ise 1 saat 45 dakika 10 saniye ile birinci Portekizli Joao Pereira oldu. Yarışın ikinciliğini Norveç'li sporcu Kristian Blummenfelt 1 saat 45 dakika 21 saniye süreyle alırken, 1 saat 45 dakika 27 saniye ile Kanadalı sporcu Kyle Jones ise üçüncü oldu.

Yarışların sonunda Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, elite erkeklerde ilk üçe girenlerin ödüllerini verdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Antalya Alanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title