Haberler

Triatlon Federasyonu'nun Semineri Kuşadası'nda Yapıldı

Triatlon Federasyonu'nun semineri Kuşadası'nda yapıldıTürkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Güneş: "Triatlon'un 2016'da olimpiyatlarda temsil edilme zamanı geldi.

Triatlon Federasyonu'nun semineri Kuşadası'nda yapıldı Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Güneş: "Triatlon'un 2016'da olimpiyatlarda temsil edilme zamanı geldi. Biz buna en iyi şekilde hazırlanmaktayız" Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından teknik görevli eğitim ve gelişim semineri Kuşadası'nda yapıldı.Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, 2015 sezonuna hazırlanmak ve teknik görevlilerini yeni kurallar hakkından bilgilendirmek amacıyla seminer düzenlediklerini belirtti.2015 yılı içerisinde yapılacak ulusal ve uluslararası yarışmalara ilişkin bilgiler veren Güneş, şunları söyledi: "2015 yılında çok farklı gelişmeler yaşayacağız. Haziran ayında Bakü'de yapılacak olan birinci Avrupa oyunlarına 3 sporcumuz ile kota almış durumdayız. Son gelen bildiri ile bir sporcumuza daha kota hakkı tanındı. İnşallah 4 sporcumuzla 1. Avrupa Oyunları'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz 2016 yılında Rio'da Olimpiyatlar var. Biz Türkiye Triatlon Federasyonu olarak, Rio olimpiyatlarına da katılmayı hedef olarak seçtik. Triatlon'un 2016'da olimpiyatlarda temsil edilme zamanı geldi. Biz buna en iyi şekilde hazırlanmaktayız. Sporcularımız, yöneticilerimiz ve tüm ekibimiz buna inandı ve bu doğrultuda çalışmalarımızı son sürat devam ettiriyoruz."Güneş, Avrupa Federasyonu'nun değerlendirmesine göre, 2014 yılını 42 ülke arasında 25. sırada tamamladıklarını, 5 basamak olan sıralamada dördüncü basamağa yükseldiklerini bunun da yeni gelişen bir federasyon olarak kendilerini mutlu ettiğini sözlerine ekledi. -Seminerden görüntü-Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş ile röportaj

Kaynak: AA / Spor

Hamdi Güneş Kuşadası Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title