Haberler

Triatlet İpek Onaran ile Performansın Zirveye Taşıyacak

Güncelleme:

Dünyada Cristiano Ronaldo, LA Galaxy gibi 190'dan fazla dünya çapında sporcu, takım ve etkinliğin sponsorluğunu yapan Herbalife, Türkiye'de de spora ve sporculara destek olmaya devam ediyor.

Herbalife, Türkiye'de ve dünyada birçok başarıya imza atan triatlet İpek Onaran'ın 1 yıl süreyle ana sponsoru oldu.

Hedef ilk 5 içinde yer almak

İpek Onaran'ın 2015 sezonu için hedefi, dünyada triatlon kategorisinde ilk beş içinde yer almak. 2015 sezonunda dört Ironman'i 70.3 dereceyle bitirmeyi planlayan İpek Onaran'ın hedefi sezon yarışlarından alacağı kota ile Ironman Dünya Şampiyonası'na katılmak.

Türkiye'de triatlon sporunun gelişmesi hedefleniyor

İpek Onaran sponsorluğu hakkında şunları söyledi: "Bu yıl yoğun bir yarış takvimi beni bekliyor. Herbalife'ın bireysel sporcuya desteği, Türkiye'de sporunun gelişmesi adına son derece önemli bir gelişme. Herbalife24 ürünleriyle bu yıl sezonu çok daha iyi bir noktada tamamlayacağıma inanıyorum."

Herbalife Doğu, Orta Avrupa ve Afrika Başkan Yardımcısı ve Herbalife Türkiye Genel Müdürü Ozan Özsavaşcı; "İpek Onaran'ın ana sponsorluğunu üstlenmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Herbalife olarak sağlıklı bir yaşam için spor yapmanın olmazsa olmaz olduğuna inanıyoruz. Bu yüzden spora ve sporculara destek olmaya devam ederek sporun hayatımızdaki önemine dikkat çekmeyi hedefliyoruz. İpek Onaran ile yaptığımız sponsorluk anlaşması ile ülkemizi yurt dışında da başarıyla temsil eden sporcumuzun başarılı grafiğini daha da yukarılara birlikte taşımayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Spor

Türkiye Sağlık Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

driver:

Triatlon Bahar Saygılı ile dünya da zirvede zaten. Yanlış haber

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title