Haberler

Trend Micro Üniversitelilerle Buluşuyor

Güncelleme:

İş dünyasına ve bireysel kullanıcılara yönelik güvenlik çözümleri sunan Trend Micro Türkiye, ülke genelinde dokuz üniversitede düzenleyeceği "Trend Micro in My Campus" etkinlikleriyle üniversite öğrencileriyle buluşacak. İlki 2 Nisan'da Akdeniz Üniversitesi'nde düzenlenecek etkinlikte, güvenlik dünyasının trendleri, gelişen güvenlik tehditleri, bireysel ve kurumsal anlamda saldırılara karşı alınması gereken tedbirler ve Türkiye'deki internet ve veri güvenliği ile ilgili gelişmeler ele alınacak.

Trend Micro in My Campus çerçevesinde konuşmacı olarak Trend Micro Akdeniz Bölgesi Kıdemli Satış Mühendisi ve Güvenlik Danışmanı Murat Songür ve Trend Micro Akdeniz Ülkeleri Sistem Mühendisi Mehmet Dağdevirentürk'ün yanı sıra özel sektör ve kamuda görev yapan üst düzey yöneticiler de yer alacak. Konuk konuşmacılar, kişisel başarı hikayelerinin yanı sıra bilgi Teknolojileri alanında kariyer yapmak isteyen öğrencilerin daha nitelikli ve donanımlı olarak iş hayatına atılabilmelerine yardımcı olmak için kariyer tavsiyelerini de öğrencilerle paylaşacak.

"Young Trendy Club" gençlere fırsatlar sunacak

Etkinliklerde ilk olarak Türkiye'de gerçekleştirilecek Young Trendy Club'ın da duyurusu yapılacak. Öğrenciler Young Trendy Club'a üye olarak Trend Micro'nun düzenleyeceği yarışmalara katılma imkanı, Trend Micro ve iş ortaklarında staj olanağı ve Trend Micro yöneticileriyle toplantılara katılma gibi fırsatları da elde edebilecekler.

Trend Micro, Dijital Pazarlama Şampiyonlarını seçecek

Trend Micro In My Campus etkinliklerinde, detayları Mayıs ayında Trend Micro Türkiye Facebook sayfasında açıklanacak olan "Dijital Pazarlama Şampiyonları" yarışmasının da ön duyurusu yapılacak.

Trend Micro Akdeniz Bölgesi Pazarlama Müdürü Pınar Uylum Terzioğlu, proje ile gençlerle bir araya gelerek hem onları bilgilendirmeyi, hem de onların BT güvenliği alanındaki görüşlerini alabilecekleri bir platform oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Terzioğlu, "9 üniversitemizin konuya ilgi duyan bölümleri ve kulüpleriyle birlikte bir ziyaret planı oluşturduk. Amacımız bu üniversitelerle sınırlı kalmayıp Türkiye çapında daha fazla üniversitede gençlerle buluşabilmek. İsteyen üniversiteler bizimle temasa geçerse onları da ziyaret etmekten büyük mutluluk duyarız" diye konuştu.

Etkinliklerle ilgili ayrıntılı bilgi için Trend Micro Türkiye'nin Facebook ve Twitter adresleri şöyle:

www.facebook.com/TrendMicroTurkey

www.twitter.com/TrendMicroTR

blog.trendmicro.com.tr

Öğrenciler Twitter'dan #TrendMicroinMyCampus hashtag ile etkinliklerle ilgili fikirlerini yazabilirler.

Trend Micro in My Campus yol haritası:

2 Nisan - Akdeniz Üniversitesi

3 Nisan - Harran Üniversitesi

7 Nisan - Hacettepe Üniversitesi

9 Nisan - İzzet Baysal Üniversitesi

15 Nisan - Atatürk Üniversitesi

16 Nisan - Erzurum Teknik Üniversitesi

21 Nisan - Uludağ Üniversitesi

29 Nisan - Karadeniz Teknik Üniversitesi

6 Mayıs - 9 Eylül Üniversitesi

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Akdeniz Üniversitesi Trend Micro Facebook Türkiye Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title