Haberler

Tren Yolu Üst Geçit Çalışmaları Başlıyor

İçinden demiryolu geçen kentlerden biri olan ve üç adet hemzemin geçit bulunan Bozüyük’e hükümet tarafından yapılan yatırımlar devam ediyor.

İçinden demiryolu geçen kentlerden biri olan ve üç adet hemzemin geçit bulunan Bozüyük'e hükümet tarafından yapılan yatırımlar devam ediyor.

İsmet İnönü Caddesi ve Yeşilkent Mahallelerini birbirine bağlayan Yeşilkent Caddesi üzerinde yer alacak olan 25 metre uzunluğundaki üst geçidin ihale süreci sonunda üst geçit inşaatının yükleniciliğini alan firma yetkilileri Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'yı makamında ziyaret etti. Yapılacak olan üst geçit ile ilgili gerçekleşen görüşmede firma yetkilileri Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile fikir alışverişinde bulundu. Bakıcı; "Hükümetimizin ilçemize yatırımları tüm hızıyla sürüyor. Devlet Demiryolları Yeşilkent üst geçidi tüm hemşehrilerime hayırlı ve uğurlu olsun. İlçemiz için trafik ve güvenlik açısından son derce önemli olan bu projeyi gerçekleştirecekleri için başta hükümetimiz olmak üzere TCDD yetkilileri ve emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bozüyük'te yer alan üç hemzemin geçidinin ilçe trafiği ve trafikteki güvenlik konusunda ki önemini vurgulayan Başkan Bakıcı; yapılacak olan üst geçitlerin gerekliliğini anlattı.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmenin ardından firma yetkilileri göstermiş olduğu ilgiden dolayı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür etti. Üst geçidin yapılacağı arazide incelemelerde bulunan firma yetkilileri inşaatın en kısa sürede başlayıp tamamlanarak Bozüyüklü vatandaşların kullanımına sunulacağını belirtti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Bakıcı Yeşilkent Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title