Haberler

Tredaş'tan Köpek Barınağına Kulübe Yardımı

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) çalışanları, "Enerjimiz küçük dostlarımız için" kampanyası ile Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde yer alan Melek Gönüllüleri Köpek Barınağı'na süt ve ekmek yardımından sonra bu kez de 12 adet kulübe yardımında bulundu.

Trakya Bölgesi'nde üç ilde, 20 bin kilometrekare alanda, yaklaşık 2 milyon kullanıcıya elektrik dağıtım hizmetini, kaliteli ve sürekli vermek için çalışan TREDAŞ, bir taraftan da sosyal sorumluluk çalışmalarına hız veriyor.

TREDAŞ çalışanlarının katkılarıyla alınan 12 adet kulübeler, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Kayı köyü yolu üzerinde bulunan Melek Gönüllüleri Köpek Barınağı'na iletildi.

Öte yandan, yaklaşık 300 köpeğin bulunduğu hayvan barınağının ihtiyaçları iki gönüllü tarafından karşılanmaya çalışılıyor.

Türkiye'nin birçok yerinden yardım elinin uzatıldığı barınak için zaruri ihtiyaçların, mama, ekmek, süt, ilaç, battaniye ve talaş olduğu ifade edildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleymanpaşa Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title