Haberler

Tredaş Alo 186 Çağrı Merkezine Büyük Yatırım

Elektrik enerjisini kaliteli, yeterli ve sürekli vermek için özelleştirildiği 2012 yılından bugüne yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için ALO 186 Çağrı Merkezi’ne büyük yatırım gerçekleştirdi.

Elektrik enerjisini kaliteli, yeterli ve sürekli vermek için özelleştirildiği 2012 yılından bugüne yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için ALO 186 Çağrı Merkezi'ne büyük yatırım gerçekleştirdi.

TREDAŞ, Trakya Bölgesi'nde 20 bin kilometrekare alanda 300 bin direk, 20 bin kilometre hat, 10 bini aşkın trafo ile yaklaşık 2 milyon nüfusa sağlanan hizmet ile ilgili ALO 186 Çağrı Merkezi'nin teknoloji altyapısını güçlendirerek, müşteri odaklı, verimli, kaliteli ve doğru bir şekilde yönetilmesi için yatırımlarını sürdürüyor.

TREDAŞ, Çağrı Merkezi'ndeki bu yeni yapılanmada, müşteri odaklı yaklaşımını daha profesyonel yönetmek için Türkiye'nin en büyük ikinci çağrı merkezi olan tamamı Türk Telekom kuruluşu AssisTT ile çözüm ortaklığına gitti.

Bu çerçevede, TREDAŞ Genel Müdürü Hikmet Sezer, AssisTT Genel Müdür Yardımcısı Gürcan Aladinli ile TREDAŞ ve AssissTT'in üst düzey yöneticilerinin katıldığı bir organizasyon düzenlendi.

"TÜRKİYE'DEKİ DİĞER DAĞITIM ŞİRKETLERİNE ÖRNEK OLACAK"

TREDAŞ Genel Müdürü Sezer, organizasyonda yaptığı konuşmada, genç ve heyecanlı bir ekip ile yola devam etmenin kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Bu çalışmanın şirketimize en üst seviyede hizmet edeceğine ve şirketimizin hedeflediği müşteri memnuniyetine taşıyacağına inanıyorum. Bu çalışma TREDAŞ için bir ilk olacak. TREDAŞ, Çağrı Merkezi'nde gerçekleştirdiği değişim ile Türkiye'deki diğer dağıtım şirketlerine örnek olacaktır" dedi.

Düzenlenen organizasyonda, yöneticiler tarafından pasta kesilirken, TREDAŞ tarafından Çağrı Merkezi personeline yönelik hediyeler verildi.

Organizasyona, TREDAŞ Bilgi Teknolojileri Direktörü Tamer Turgut, İşletmeler Direktörü Uğur Sönmez, İnsan Kaynakları Direktörü Serkan Öğren, Müşteriler Müdürü Serap Duran, İşletme Bakım Müdürü Emre Bilgi, Yazılım Geliştirme Müdürü Yavuz Altınışık, TREDAŞ Çağrı Merkezi Proje Yöneticisi Ali Tutçu ile AssisTT Operasyon Direktörü Ebru Demir ve AssisTT Satış Müdürü Meral Van Der Groaf da katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title