Haberler

Travel Turkey Fuarı

Yerli ve yabancı çok sayıda katılımcının olduğu Travel Turkey 2015 İzmir Fuarında Nevşehir standı da açıldı.

Yerli ve yabancı çok sayıda katılımcının olduğu Travel Turkey 2015 İzmir Fuarında Nevşehir standı da açıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzfaş ve Türkiye Seyahat Acentacıları Birliği (TURSAB) tarafından Gaziemir'de Fuarizmir fuar alanında bu yıl 9'uncusu düzenlenen Travel Turkey 2015 fuarında yerli ve yabancı çok sayıda katılşımcı yer aldı. Türkiye'de 30 ilin ve 100'den fazla turizm firmasının katıldığı fuarda, her yöre kendine özgü özelliklerini tanıtma imkanı buldu.

Fuara Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce de katıldı. Göreme, Ürgüp, Avanos, Kozaklı, Ortahisar, Uçhisar ile Kapadokya Altyapı ve Hizmet Birliği'nin (KAPHİB) yer aldığı stantta gelen ziyaretçilere Kapadokya bölgesi hakkında bilgiler ve tanıtıcı ürünler verildi.

Travel Turkey Fuarı'nda Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, bütün fuarlara katılarak Kapadokya'yı tanıtma noktasında hassasiyet gösterdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Kapadokya'yı ve Göreme'yi tanıtma noktasında yurt içi ve yurt dışı bütün fuarlara katılıyoruz. Biz buradan bütün dünyayı Kapadokya'ya davet ediyoruz. Çünkü Kapadokya'da gerçekten güzel değerler var. Doğanın, kültürün birleştiği bir nokta. Aynı zamanda Kapadokya birbirinden güzel vadilerin, tarihi ve turistik merkezlerinin olduğu bir bölge konumunda yer alıyor. Kendi içerisinde doğa ile bütünleşmiş butik otelleri, taştan yapıları ve içerisindeki çok rahat edebilecekleri mekanlar bulunuyor. Kapadokya dünya harikası olan bir yer. Aynı zamanda Kapadokya'nın merkezi olan Göreme de dünya kültü mirası olmuştur. ve şu an bu dünya kültür miraslığının otuzuncu yılını kutlamaktayız. Kapadokya'yı anlatmak çok zor, anlatırken bile heyecanlanıyoruz. Ama Kapadokya'yı yaşamak ve havasını teneffüs etmek adına herkesi bölgemize davet ediyoruz."

10 Aralık tarihinde açılan Travel Turkey 2015 İzmir Fuarı 13 Aralık Pazar günü akşama kadar açık kalacak.

Kaynak: AA / Yerel

Kapadokya Nevşehir Göreme Ürgüp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title