Haberler

Trap Atışı Yarışları Başladı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Muğla Merkez Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü tarafından düzenlenen ve İzmir, Antalya, Manisa ve Denizli illerinden toplam 100 sporcunun katıldığı trap, kurşun ve skeet yarışları başladı.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Muğla Merkez Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü tarafından düzenlenen ve İzmir, Antalya, Manisa ve Denizli illerinden toplam 100 sporcunun katıldığı trap, kurşun ve skeet yarışları başladı. İki gün sürecek yarışlarda dereceye giren sporculara tüfek, fişek ve kupa verilecek.

Menteşe Düzeyn mevkisindeki atış poligonunda gerçekleşen yarışlara trap dalında Denizli'den tek bayan sporcu katıldı. Trap atışlarında erkekler ile yarışan bayan sporcunun performansı dikkat çekti. Muğla Merkez Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü Derneği Başkanı Muammer Bağcıoğlu, trap atışlarını 8 yıldır devam ettirdiklerini belirterek, "Geçtiğimiz yıllarda Kültür Şenlikleri kapsamında atışlar yapılıyordu. Şenliklerin iptal edilmesi nedeniyle bu yıl Menteşe Belediyesi ile ortak düzenledik. Yarışlar Trap, Kurşun ve Skeet dallarında yapılıyor. İki gün sürecek yarışlarda son gün profesyonel trap atışları yapılacak ve bu yarışmalara 50'ye yakın atıcı katılacak. Yarışlara Antalya, Denizli, Manisa, İzmir illerinden toplam tüm kategorilerden 10'ün üzerinde sporcu katılacak. Aydın'da da yarışlar var. Aynı anda çakışması katılımcı sayısını etkiledi" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muğla Merkez Avcılar Denizli Menteşe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title