Haberler

    Kristiansund Taraftarları, Futbolcu Maaşı Ödemesi İçin 48 Bin Sterlin Topladı

    Güncelleme:

    Norveç'in Kristiansund kulübü, Nikita Baranov'un yıllık ücretini ödeyemeyeceğini duyurunca taraftarlar devreye girdi ve oyuncunun 96 bin Sterlin olan ücretinin yarısını ödedi.

    Norveç'te son derece ilginç bir transfer hikayesi ortaya çıktı. Norveç Ligi'nde mücadele eden Kristiansund takımının yeni transferinde başrolü taraftarlar oynadı.

    BONSERVİSSİZ GELDİ

    Kulübün maddi durumunun yeterli olmadığı açıklanınca taraftarlar devreye girdi. Kristiansund kulübü Estonya Ligi takımlarından FC Flora'dan Nikita Baranov'u bonservis bedeli olmadan kadrosuna kattı.

    TARAFTARLAR 48 BİN STERLİN TOPLADI

    Kulüp yetkilileri Baranov'un yıllık ücretinin karşılanamayacağını belirten bir resmi açıklama yayınlayarak taraftarlardan yardım istedi. Vefakar taraftarlar kısa sürede 500.000 Kron (48.000 Sterlin) toplamaya başardı.

    Kampanyaya yaklaşık 50 bin taraftar katıldı. Kulup, kalan 500.000 Kron için sponsorla görüşmelerini sürdürüyor. Taraftarlar kalan ücretin de ödenmesi ve ileriki dönemlerdeki transferlerde kulübe yardımcı olunabileceğini yetkililere bildirdi.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Norveç Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title