Haberler

Transfer Skandalı! Galatasaray'a Değil, Fatihspor'a İmza Atmış

Güncelleme:

Galatasaray'ın altyapıya transfer ettiği iddia edilen ve anında "Yeni Muslera" denilen Kamerunlu kaleci Steve Kouang'ın Fatihspor'a transfer olduğu ortaya çıktı.

Ara transfer dönemini boş geçen Galatasaray'ın 16 yaşındaki Kamerunlu kaleci Steve Kouang'ı renklerine bağladığı iddia edilirken, gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı.

GALATASARAY DEĞİL FATİHSPOR

Fransız basınında, sarı-kırmızılıların gelecek vaadeden bir Steve Kouang'ı transfer ettiği ve menajerlerin önerisi olduğu vurgulanmıştı. Genç eldiven Steve Kouang'ın Fatihspor'a transfer olduğu ortaya çıktı.

GALATA'YI GALATASARAY ZANNETMİŞLER

Genç kaleci Steve Kouang aslında Galaatsaray'a değil, Fatihspor'a transfer oldu. Hatta şu anda antrenmanlarını Fatih Belediyesi Yenikapı Spor Tesisleri'nde sürdürüyor. Oyunucunun Galatasaray'a transfer olduğu haberinin ise Fransızlar'ın, oyuncunun yaşadığı tarihi Galata semtini, Galatasaray takımıyla karıştırması ve Kamerunlu'yu Sarı kırmızılı kulübün transfer ettiğini düşünmesiyle ortaya çıktığı anlaşıldı. Aslında Steve Kouang Galatasaray'a hiç transfer olmadı. Oyuncu antrenmanlarını Yenikapı Spor Tesisleri'nde sürdürüyor.

FOTOĞRAFTA DİKKAT ÇEKEN DETAY

Kouang, Facebook üzerinden Fatih Belediyesi Yenikapı Spor Tesisleri'nin fotoğrafını paylaşırken, Galatasaray'ın Tesisleri olarak belirtmesi de dikkatlerden kaçmadı.

SOSYAL MEDYADA DALGA KONUSU OLDU

Mikro blog sitesi twitter'da, "Çocuğa seni Galatasaray'a alıyoruz diye kandırmışlar" yorumları yapıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (18)

...:

NEREDE SAHTEKARLIK VAR CİNCONUN ADI GEÇİYOR :)) ZAAAAAAAAAAAAAAAA

28
17
yanıtYanıtla
izmitli:

onu kandırmamışlar o milleti kandırmaya çalışıyo galatasarayda oynuyom diye kamerun da millet ne bilsin fatihsporu ondan galatasaray yazıyo:)

7
28
yanıtYanıtla
35 D ÖDEMİŞLİ:

kendini büyütmek için GS adını kullanıyor

7
25
yanıtYanıtla
XXXX:

GALATASARAY KADAR REZİL TAKIM YERYÜZÜNDE YOKTUR

7
15
yanıtYanıtla
.....:

HERŞEYİ GEÇTİM İNSAN GS NİN RENGİNDEN LOGOSUNDAN BİLİR BU DOĞRUYSA ADAM TAM MALMIŞ.

10
2
yanıtYanıtla
gaçak çay:

aga gs dedimmi duracan sonra 6 tane sallıycan olay bundan ibaret kekolar.

5
6
yanıtYanıtla
gs:

fatihsporu fatih terim zannetmişler anlasılan :)

8
2
yanıtYanıtla
yürek ister:

görürsünüz 5 sene ye bi nuer kaçırmışız elimizden die :)

8
0
yanıtYanıtla
kahraman şengit:

deli maho lafım sana adımın ten renginden dolyı sen kim olluyorsun adama yam yam diyorsun onuda allah yartı senide tek fakımız ten rengi şunu unutma hepimiz adem hava anadan gelmişiz sana tek bişi soyliye bilirim ama onada gerek yok sen zaten rumuzundan ne olduğunu yazmışım bana gerek yok.

6
0
yanıtYanıtla
ZOGORO:

AYIPTIR AYIP BÖYLEMİ BİTİRİYOSUNUZ TRANFERME İŞLERİNİ , ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN ELİN GARİBİNİ NASIL GANDIRDINIZ ,

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title