Haberler

    Transfer Rekoru Gerçekleşecek!

    Siyah-beyazlıların yıldızı Ricardo Quaresma, piyasasını her geçen gün artırıyor.

    Siyah-beyazlıların yıldızı Ricardo Quaresma, piyasasını her geçen gün artırıyor. Daha önce Beşiktaş'tan Demba Ba'yı alan Çin kulübü Shanghai Shenhua, Şampiyonlar Ligi gruplarının en iyi 11'ine seçilen Quaresma'yı da gözüne kestirdi. Demba Ba'yı Beşiktaş'tan transfer eden Çin ekibi Shanghai Shenhua, bu kez Kara Kartal'ın bir diğer yıldızı Ricardo Quaresma'ya kanca attı. Uzakdoğu kulübü, bu sezon adeta ikinci baharını yaşayan 33'lük Portekizli için 20 milyon euro'yu gözden çıkardı. Henüz resmi bir teklif gelmemesine rağmen yönetim, kadroda tutmak istediği Q7'nin sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmaya kararlı.



    KULÜP REKORU OLUR

    BU sezon şu ana dek 20 resmi karşılaşmada görev yapan ve toplam 30 resmi maçta forma giymesi halinde kontratı otomatikman 1 yıl uzayacak olan Quaresma, futbolu Beşiktaş'ta bırakmayı planlıyor. Ancak Q7, karar değiştirip Çin'e gitmek isterse yönetim zorluk çıkarmayacak ve kulüp tarihinde 'en yüksek transfer bedeliyle gönderilen futbolcu' olacak.



    Kaynak: Fotomaç

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Demba Ba Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title