Haberler

Tramvayı Omü'ye Çıkaracak Krediye Onay

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kredi taleplerinin İller Bankası yönetim kurulundan geçtiğini, tramvayı 2018 sonuna doğru üniversiteye çıkaracaklarını söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kredi taleplerinin İller Bankası yönetim kurulundan geçtiğini, tramvayı 2018 sonuna doğru üniversiteye çıkaracaklarını söyledi.

OMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir'in verdiği 'Tarımda Girişimcilik' dersinin bu haftaki konuğu Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz oldu. OMÜ Ziraat Fakültesi Prof. Dr. Fahrettin Tosun Salonu'nda düzenlenen programda Başkan Yılmaz, öğrencilere "İnsanlar ve İletişim" konulu sunum yaptı. Üniversitenin Samsun ile bütünleşmesine katkı sağlaması amacıyla gerçekleştirilen sunuma; Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Hüsnü Demirsoy, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

"Dünyanın en önemli sermayesi: İletişim"

İnsanın hayatında en çok ihtiyaç duyduğu şeylerden birinin iletişim olduğunu belirten Yusuf Ziya Yılmaz, "Başarıya giden yolda en çok ne gerekiyor diye sorarsanız iletişim sermayesi derim. Çünkü öz sermayeden, paradan daha fazla insanı başarıya götürdüğüne inandığım, en çok ihtiyaç duyduğum, en çok faydasını gördüğüm, dünyanın en önemli sermayesi iletişim sermayesidir. İletişim sermayesi zayıf olan insanların hayatta başarılı olması çok zor. Ancak iletişim konusunda becerisi olan insan yılanı bile deliğinden çıkarır. Lütfen siz de kalbinizi ve tüm samimiyetinizi kullanarak iletişimi doğru kullanmasını öğrenin" diye konuştu.

"15 Mart'ta çalışmalar başlıyor"

15 Mart'tan itibaren iş makinelerinin üniversite girişinden başlayarak çalışmaya başlayacağını söyleyen Başkan Yılmaz, "2018 yılının sonuna doğru bu iş biter gibi geliyor bana. 2018'de Cumhuriyet Meydanı'ndan tramvaya bindiğinizde buraya kadar gelebileceksiniz. İki yıl içerisinde bu iş biter. Bu işin yapımıyla ilgili İller Bankasından kredi talebinde bulunmuştuk. Buraya gelirken İller Bankasından beni aradılar. Kredi talebimiz İller Bankası yönetim kurulundan geçmiş. Bunlar hep güzel gelişmeler" diye konuştu.

Sunumun ardından öğrenciler Başkan Yılmaz ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ziya Yılmaz İller Bankası Yusuf Demir Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title