Haberler

Trakyalı Vatandaşlardan İstanbul'daki Terör Saldırılarına Tepki

Trakya'da vatandaşlar İstanbul'da dün gece düzenlenen terör saldırılarını lanetleyerek, teröre sessiz kalanlara tepki gösterdi.

Trakya'da vatandaşlar İstanbul'da dün gece düzenlenen terör saldırılarını lanetleyerek, teröre sessiz kalanlara tepki gösterdi.

Vatandaşlar, terörün hangi coğrafyada yaşanırsa yaşansın kabul edilemeyeceğini, tepki göstermeyenlerin ve besleyenlerin de bir gün bu belayla karşı karşıya kalabileceğini vurguladı.

Edirneli Talat Toptaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada dünkü saldırıda şehit olanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Türk milleti birlik olduğu sürece içte ve dışta ülkeyi bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini vurgulayan Toptaş, "AB liderlerini görüyorsunuz, ülkemizi parçalamak için bugün PKK, yarın başka bir şey sürekli önümüze engel çıkartıyorlar. Dünkü saldırı bir terör saldırısıdır. Neden bunu diyemiyorlar? Çünkü terörün arkasında kendileri var. Allah'ın izniyle biz birlik olduğumuz sürece bizi hiçbir zaman yıkamayacaklar. Her patlayan bombada aziz milletimiz daha fazla kenetlenecek." şeklinde konuştu.

Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Abdülhamit İriş de Türkiye'de yapılan her saldırıdan sonra AB liderlerinin gerçek yüzlerini gördüklerini, artık şaşırmadıklarını söyledi.

Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde tarihteki şanlı yerini alacağını belirten İriş, terör örgütünü terör örgütü olarak görmeyen ülkeleri kınadığını kaydetti.

Kırklareli

Kırklarelili Mevlüt Tunç da terör saldırılarının ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik olduğunu ifade etti. Tunç, "Milletçe birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozamayacağını bir kez daha kanıtlıyoruz. 38 şehidimiz var. Rabbimden rahmet diliyorum. Allah düşmana fırsat vermesin. Ülkemiz bu zor günleri aşacak güçte. Bu saldırılar birlik ve beraberliğimizi bozmak, geleceğimizi engellemek için yapılıyor. Terörü lanetliyoruz." diye konuştu.

Fehmi Doğan da Türkiye'nin bu zor günleri geride bırakacağına inandığını, hiçbir gücün ülkenin birlik ve beraberliğini bozamayacağını söyledi. Doğan, "Bu terör saldırıları ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak içindir ama ülkemiz bu zor günleri aşacak. Bundan eminiz." dedi.

Tekirdağ

Tekirdağlı Mücahit Çılgın da Avrupa'nın iki yüzlü tavrıyla ilk kez karşılaşılmadığını, teröre kucak açanların terörü kınamalarının kıymeti olmadığını ifade etti.

Fahri Yılmaz da "Saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırıda ölenlerin de aileleri var. Bu saldırı Türk halkına zarar veriyor. Sağcı, solcu, kim olursa olsun tek yürek olmalı herkes. Türk'ün Türk'ten başka dostu yok. Avrupa hiç bir zaman bizimle olmadı. Bizi karıştırmak için uğraş içindeler." dedi.

Türkler'in tarih boyunca birçok badireyi atlattığını söyleyen Lütfi Çebi de terör belasının yekvücut olarak defedilebileceğini dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
title