Haberler

Trakya Üniversitesi Teşvikte 5'inci

Trakya Üniversitesi’nin Sağlık Bilimleri ve Hemşirelik Fakülteleri akademik teşvik sıralamasında 5’inci sırada yer aldı.

Trakya Üniversitesi'nin Sağlık Bilimleri ve Hemşirelik Fakülteleri akademik teşvik sıralamasında 5'inci sırada yer aldı.

Akademisyenlerin proje, araştırma, yayın, patent gibi faaliyetlerini desteklemek amacıyla uygulanan akademik teşviklerde Sağlık Bilimleri ve Hemşirelik Fakülteleri sıralamada Trakya Üniversitesi 5'inci oldu.

Ülke genelinde faaliyet gösteren üniversiteler arasında Sağlık Bilimleri ve Hemşirelik Fakülteleri Akademik teşvik yönetmeliğine göre araştırmalar ve proje performansları sıralamasında birinci sırayı Gaziantep Üniversitesi, ikinci sırayı Harran Üniversitesi, üçüncü sırayı Düzce Üniversitesi, dördüncü sırayı Hacettepe Üniversitesi, beşinci sırayı ise Trakya Üniversitesi paylaştı.

Akademik teşvik yönetmeliğine göre performansların projeler, araştırmalar, akademik yayınlar, tasarımlar, sergiler, patentler, alınan atıflar, uluslararası tebliğler ve alınan ödüller olmak üzere 9 başlıkta sınıflandırıldığı çalışmada bir akademisyenin sistemde puanlaması için bu alanlardan en az 30 puan alması gerekiyor. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title