Haberler

Trakya'da Sıcak Hava

EDİRNE / Trakya'da kış mevsiminde güneşli ve sıcak havayı gören vatandaşlar park ve bahçeler ile nehir kenarında vakit geçirdi.

EDİRNE / Trakya'da kış mevsiminde güneşli ve sıcak havayı gören vatandaşlar park ve bahçeler ile nehir kenarında vakit geçirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Trakya'da, üç gündür devam eden sisin kalkmasıyla güneşli hava hakim oldu.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı Edirne'de 15, Kırklareli'de de 14 derece olarak ölçüldü.

Edirne'de Meriç Nehri kenarındaki çay bahçeleri, Saraçlar Caddesi ve kafeler, Kırklareli'de de trafiğe kapalı cadde ile parklar, sıcak havanın tadını çıkarmak isteyen vatandaşlarla doldu.

"Bu mevsimde İzmir'de böyle hava yok"

Edirne'yi arkadaşlarıyla gezen Gül Kurt, İzmir'den geldiğini söyledi. Sıcak havanın tadını tarihi mekanları gezerek çıkardığını anlatan Kurt, "Bu mevsimde İzmir'de böyle hava yok. Kış ayının ortasındayız ama hava günlük güneşlik. Havanın bu şekilde güzel olması bizi mutlu etti" dedi.

Müjgan Bölükbaşı ise güneşli ve sıcak havada çocuklarıyla parkta vakit geçirdiğini söyledi.

Oğlunun parkta bisikletiyle dolaştığını belirten Bölükbaşı, "Hava akşamları soğuyor ancak bu mevsimde güneşi görmek mutluluk verici. Diğer illerde kar, kış yaşanırken biz sıcak havanın tadını çıkarıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title