Haberler

Trakya'da 250 Hırsızlık Yapan Şebeke Önce Kameraya Sonra Jandarmaya Yakalandı

Haber: Çağatay KENARLI / İSTANBUL DHA İstanbul Jandarma Komutanlığı ekipleri, Silivri, Tekirdağ ve Edirne'de yaklaşık 250 olaya karıştığını belirlediği şebekeye yönelik operasyon düzenledi.

Haber: Çağatay KENARLI / İSTANBUL DHA

İstanbul Jandarma Komutanlığı ekipleri, Silivri, Tekirdağ ve Edirne'de yaklaşık 250 olaya karıştığını belirlediği şebekeye yönelik operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

İstanbul Jandarma Komutanlığı ekipleri artan hırsızlık olaylarını çözmek için özel bir ekip kurarak çalışmaya başladı. Ekibin yaptığı 3 aylık çalışma sonucunda bir hırsızlık şebekesinin Silivri, Tekirdağ ve Edirne'de ev, işyeri ve araçlardan hırsızlık yaparak, çalıntı malzeme bağlantılı oldukları ikinci el malzemecilere düşük fiyata sattıkları tespit edildi. Jandarma ekipleri, Büyükçekmece ve Küçükçekmece'de bulunan mahkemelerden alınan arama kararı sonrasında Avcılar ve Esenyurt'ta önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda çeşitli suçlardan suç kaydı bulunan ve organize suç örgütü üyesi olduğu değerlendirilen 4 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan aramalarda ise top kumaş, elektrik malzemeleri ile çok sayıda çalıntı malzeme ele geçirildi.

TRAKYA BÖLGESİNDE 250 HIRSIZLIK OLAYINA KARIŞMIŞLAR

Gözaltına alınan 4 şüphelinin yapılan detaylı sorgulamasında başta İstanbul'un Silivri ilçesi olmak üzere Tekirdağ ve Edirne'de yaklaşık 250 hırsızlık olayına karıştıkları tespit edildi. Şüpheliler haklarında 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak', 'Nitelikli hırsızlık', 'İşyerinden hırsızlık' ve 'Otodan hırsızlık' suçlarından sevk edildikleri mahkeme tarafından 3'ü tutuklandı.

OPERASYON JANDARMA KAMERASINDA

Ekiplerinin yaptığı operasyon jandarma kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Jandarma araçlarının operasyona gitmesiyle başlayan görüntülerde, bir şüphelinin yakalanarak bulunduğu adresten çıkartılması görüldü. Ekiplerin bir deponun kapısını açtıktan sonra alt kata inmeleri görüntülere yansıdı. Deponun alt katında çeşitli çalıntı malzemelerle kutuları olduğu görüldü. Jandarma ekiplerinin şüphelileri adliyeye sevk etmesi ile görüntüler son buluyor.

HIRSIZLIK OLAYLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Şüphelilerin yaptığı hırsızlık olayları çeşitli işyerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Şüphelilerin bir işyerinden sırtlarında kumaş toplarını taşıdığı görülüyor. Başka bir işyerinde ise, kablo makaralarını yerde yuvarlayarak taşıdıkları görüntülere yansıdı. Dana sonra bir kamyonun dorsesinde bulunan kutuları kendi otomobillerinin bagajına yüklemeleri görüntülere yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Tekirdağ Silivri 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title