Haberler

Trakya Çiftçisi Orion'da Buluşuyor

Tarım sektöründeki son teknolojilerin ve yeniliklerin tanıtılacağı Çorlu Tarım Fuarı, 27 Temmuz'da Orion Alışveriş Merkezi'nde başlıyor.

Renkly Fuarcılık tarafından düzenlenen fuara 100'ün üzerinde firma katılıyor. Çoğunlukla tarımsal mekanizasyon firmalarının yer alacağı fuarda, tohum, fidan, gübre, sulama ve plastik sektörlerinden de firmalar yer alacak. Firmaların fuara özel fiyat kampanyaları uygulayacağı Çorlu Tarım Fuarı beş gün sürecek.

Orion, 27-31 Temmuz tarihleri arasında Çorlu Tarım Fuarı'na ev sahipliği yapıyor. Renkly Fuarcılık tarafından 4.'sü düzenlenen Çorlu Tarım Fuarı, Trakya'nın tarım sektörünü Orion'da buluşturacak. Traktörden biçerdövere, fideden ilaca çiftçiyi ilgilendiren ne varsa bu fuarda görücüye çıkacak.

Sektörde söz sahibi markaların stand açacağı fuara 100'den fazla firma katılacak. Tarım makinalarında John Deere, Landini, Hattat, LS Traktör, Fendt, Kioti, Erkunt, Şahsuvaroğlu, Agco Massey Ferguson, Harman Traktör, Tümosan, Kubato, Gaspardo, Zetor gibi markalar son teknoloji ürünü makinalarını sergileyecekler. Tarım ve çiftçilikle ilgili diğer ekipman ve ürünler de İrtem, Doğsan, Esmak, Akça Tarım, Bülent Kardeşler, Azim, Durmaz Tarım, Somun, ZM Dizayn Plastik, Zafer Bobinaj, Özkan Sungur gibi tanınmış firmaların standlarında Trakyalı çiftçilerle buluşacak.

Yaklaşık 10 bin metrekare alana yayılacak olan fuarda, çiftçiye özel kredi imkanı sağlayan bankaların da standları bulunacak. Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Ziraat Leasing, tarımsal kredilerini tanıtmak ve kredi ihtiyaçlarına cevap vermek üzere Orion'daki fuarda olacak.

Sektörle ilgili odalar, birlikler ve derneklerin de standlarının yer alacağı Çorlu Tarım Fuarı'nda ayrıca, fuar ziyaretçilerinin daha rahat bir şekilde gezebilmesi için özel düzenlemeler yapılacak. Yüksek hava sıcaklıklarının görüldüğü bugünlerde, fuar ziyaretçilerine zaman konusunda esneklik sağlayacaklarını ifade eden Renkly Fuarcılık Genel Müdürü Kenan Canbaz şunları söyledi :

"Fuarın ziyaret saatleri ilk kez 24.00'e kadar uzatılacak. Saat 10:00'da açılacak olan fuarımız, beş gün boyunca saat 24:00'e kadar gezilebilecek. Bunun için özel olarak aydınlanma sistemleri kuracağız fuarımızda. Böylece çiftçilerimiz, ziyaretçilerimiz temmuz sıcaklarında öğle vakti dolaşmak zorunda kalmayacaklar. Ya da gündüz başka yerlerdeki işlerini hallettikten sonra rahatlıkla akşam ve gece saatlerinde gelebilecekler. Aşırı sıcakların görüldüğü şu günlerde biz de ziyaretçilerimizin rahatı için böyle önlemler aldık."

Tarım sektörüne yön veren 100'ü aşkın markanın tek çatı altında toplanacağı Çorlu Tarım Fuarı, Çarşamba günü başlayacak. Beş gün boyunca her gün 10:00-24:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak fuar, 31 Temmuz Pazar gecesi sona erecek. Aylardır Trakya çapında yüzlerce köy ve kasabada duyurulan fuara yoğun katılım olması bekleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title