Haberler

Trakya Birlik Başkanı Sezen, Yeniden Yönetime Seçildi

Güncelleme:

Trakya Birlik 2013-2014 İş yılı Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Rafet Sezen, yeniden yönetime seçildi.

Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği, 2013-2014 İş yılı Olağan Genel Kurulu, Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Trakya Birlik'e bağlı 48 kooperatiften 368 delegenin 353'ünün oy kullandığı genel kurula AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. İsmail Kaşdemir, CHP Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, Panko Birlik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ramis Özgen, Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Tuncay Aytın ve birlik eski yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Genel kuruldaki seçime tek listeyle giren Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, Trakya Birlik'in hak ettiğinden daha iyi yerlere geleceğini belirterek, "Trakya Birlik'in şu anda aşağı yukarı 50 bin civarında üyesi var. Türkiye'nin birçok yerinden gelen ve oy kullanacak 368 kişi olduğunu biliyorum" diye konuştu.

Verilen önerge sonucu Divan Başkanlığı'na Uzunköprü Kooperatifi'nden Yavuz Karamolla, Başkan vekilliğine Silivri Kooperatifi'nden Turgay Sakarya seçilirken katip üyeliklereyse Gelibolu Kooperatifi'nden Levent Ilıtan ve Yenişehir Kooperatifi'nden Hakkı Çetin getirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla devam eden genel kurulda konuşmacı olarak ilk söz CHP Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli'ye verildi.

Değirmendereli Trakya Birlik'in Türkiye'nin en önde gelen çiftçi üretici birliklerinin başında yer aldığını belirterek, tüm zorluklara ve haksızlıklara rağmen ayçiçeği üretimini inatla ve ısrarla sürdüren üreticilere herkesin teşekkür etmesi gerektiğini belirtti.

Genel Kurul'da daha sonra seçimlere geçilirken 353 delegenin kullandığı 58'i boş, 8'i geçersiz ve 1'i ise çizik olmak üzere toplamda 67 oy geçersiz sayıldı. 286 oyla yeniden yönetime seçilen Rafet Sezen'in yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu:

"1. Rafet Sezen (Yükseköğretim Kotası) 286 oy, 2. Emre Yılmaz (Yükseköğretim Kotası) 287 oy, 3. Hilmi Kahraman (Babaeski Kooperatifi) 287 oy, 4. Ahmet Akgün (Hayrabolu Kooperatifi) 287 oy, 5. Hüseyin Kocabıyık (Bandırma Kooperatifi) 287 oy, 6. Remzi Kobak (Havsa Kooperatifi) 287 oy." - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Değirmendereli Trakya Bölgesi Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title