Haberler

Trakya Beyaza Büründü (4)

Çorlu, ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI DA KAR TATİLİ Tekirdağ'da etkili olan kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkiledi.

Çorlu, ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI DA KAR TATİLİ

Tekirdağ'da etkili olan kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Yoğun kar ve soğuk hava nedeniyle Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı İlçesi'nde okulların yarın için 1 günlüğüne tatil edildi.

Çorlu İlçesi'nde sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı hızını arttırdı. Araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekerken, karayolları ve belediye ekipleri de aralıksız olarak kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, karla mücadele konusunda tüm ekiplerin yoğun mesai harcadığını belirterek, yolların kapanmaması için gereken çalışmaların yapıldığını söyledi. Çorlu Milli Eğitim Müdürlüğü de yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verildiğini açıkladı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde etkili olan yoğun kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü. Kar yağışı nedeniyle sürücülere zor anlar yaşarken, her zaman olduğu gibi beyaz örtüye en çok çocuklar sevindi. Kar yağışının bugün de aralıklarla etkili olacağının tahmin edilmesi nedeniyle Çerkezköy ve Kapaklı Kaymakamlığı, ilk ve orta dereceli okulların bugün bir gün süreyle tatil edildiğini duyurdu.

EDİRNE'DE ARAÇLAR BAYIRI ÇIKAMADI

Edirne'de sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kar kalınlığı 20 santime ulaştı. Tuzlama yapılmayan bir çok yolda araçlar bayırı çıkmakta zorlandı. Şükrüpaşa Mahallesi Abdi İpekli Caddesi'ndeki rampada çok sayıda araç yolda kaldı. Rampayı çıkamayan minibüs, yolcularını indirdikten sonra devam edemeyince geri dönmek zorunda kaldı. Minibüsten inen yolcular duruma tepki göstererek, "Kar için gerekli önlemlerini almamışlar bizi yolda indirdiler. Rampayı çıkamadı sonra geri döndü, bizde burada kaldık" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çerkezköy Kapaklı Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title