Haberler

Traktörle Bağlantısı Kopan Römork, Su Kanalına Devrildi: 1 Ölü, 5 Yaralı

Konya'nın Çumra İlçesi'nde tarla sulamaya giden ve içinde aynı aileden 6 kişinin bulunduğu römork, bağlantılı olduğu traktörden kopması sonucu su kanalına devrildi.

Konya'nın Çumra İlçesi'nde tarla sulamaya giden ve içinde aynı aileden 6 kişinin bulunduğu römork, bağlantılı olduğu traktörden kopması sonucu su kanalına devrildi. Kazada, römorkun altında kalan Fadimana Bircan olay yerinde öldü, 5 kişi de yaralandı.

Kaza, bugün saat 09.30 sıralarında Çumra ilçesini bağlı İsmil Beldesi- Türkmen Karahöyük Köyü yolunda meydana geldi. Kamil Bircan (28), ailesiyle birlikte tarlayı sulamaya gitmek için plakasız traktörle yola çıktı. Traktörün arkasında bulunan römork, bağlantı piminin kopması sonucu yolun kenarındaki su kanalına devrildi. Kazanın ardından sürücü Kamil Bircan, 112 Acil Servis'e haber verdi. Bircan, daha sonra su kanalına atlayıp römorkta bulunan aile fertlerini kurtamaya çalıştı.

İhbar üzerine olay yerine giden ambulans sürücüsü Ferdi Metinaz, suya atlayarak kanaldaki Sümeyra Bircan (31), Dursun Bircan (48), Emine Bircan (70), Funda Bircan (7) ve Mürivet Bircan'ı (18), bellerine ip bağlayarak su kanalından kurtardı. Kaza sonrası römorkun altında kalan Fadimana Bircan (26) da olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralılar, ambulanslarla Çumra Devlet Hastanesi ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmil Çumra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title