Haberler

Traktör Otomobille Çarpıştı: Aynı Aileden 3 Ölü, 3 Yaralı (2)

Toprağa VERİLDİLER Kazada hayatını kaybeden Dilber Yıldırım (50) ile kızları Melek (18) ve Dilek Yıldırım'ın (24) cenazeleri, helallik alınması için önce yaşadıkları Karapürçek İlçesi Teketaban Mahallesi'ndeki evlerinin önüne götürüldü.

Toprağa VERİLDİLER

Kazada hayatını kaybeden Dilber Yıldırım (50) ile kızları Melek (18) ve Dilek Yıldırım'ın (24) cenazeleri, helallik alınması için önce yaşadıkları Karapürçek İlçesi Teketaban Mahallesi'ndeki evlerinin önüne götürüldü. Ardından cenazeler, cenaze namazının kılınması için Karapürçek İlçesi Merkez Camii'nde götürüldü.

Cenazede Akyazı ve Karapürçek ilçelerinden katılan kişi ve ailenin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Aynı kazada araçtan yaralı olarak kurtulan ailenin oğlu Muhammet Yıldırım da cenazeye güçlükle katılarak, annesi ve kız kardeşlerinin tabutu başında dakikalarca gözyaşı döktü.

Kazada ölen anne ve iki kızın yakınları, cenazede gözyaşlarına boğuldu. Anne ve iki kızının tabutları kılınan cenaze namazının ardından onlarca kişi eşliğinde taşınarak Teketaban Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Yıldırım Karapürçek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title