Haberler

Traktör Altında Kalan Şahıs Hayatını Kaybetti

Tekirdağ'ın Malkara ilçesine bağlı Doğanköy'de tarlasını sürerken devrilen traktörün altında kalan bir kişi, hayatını kaybetti.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesine bağlı Doğanköy'de tarlasını sürerken devrilen traktörün altında kalan bir kişi, hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Doğanköy - Subaşıköyü yolu mevkiinde bulunan tarlasını sürmek için 59 AK 529 plakalı traktörü ile yola çıkan Saadettin Gezer (48), tarlasını sürerken traktörün tekerleğinin tarla sınırından aşağıya düşmesi sonucu, devrilen traktörün altında kaldı. Gezer, olay yerinde hayatını kaybetti. O sırada tarlanın yakınlarında bulunan Durmuş Kayalar ise, olay yerine geldiğinde şahsı kanlar içerisinde traktörün altında görünce, hemen jandarma ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemelerde, Saadettin Gezer'in öldüğü belirlenirken, jandarma ekipleri tarafından çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Gezer'in cesedi, yapılan incelemelerin ardından Malkara Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Olayı anlatan Durmuş Kayalar, "Sabah yanımdan geçerken selam verdi. Sonra Abdurrahman geldi ve Saadettin'in traktörü devirdiğini söyledi. Hemen koşa koşa olay yerine geldik. Baktığımızda Saadettin'in traktörün altında kaldığını gördük" dedi.

Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Doğanköy Malkara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title