Haberler

Trakoff Yarışları Nefes Kesti

Trakoff Çorlu Mahalli Trial Yarışlarının ilk günü Şahpaz Mahallesinde düzenlenirken dev kayalar üzerinde geçmeye çalışan araçlar zor anlar yaşadı.

Trakoff Çorlu Mahalli Trial Yarışlarının ilk günü Şahpaz Mahallesinde düzenlenirken dev kayalar üzerinde geçmeye çalışan araçlar zor anlar yaşadı.

2017 yılında yapılacak olan ve TOSFED tarafından onaylanan Trial yarışının demosu olarak hazırlanan ilk Mahalli Trial Yarışı, Çorlu'da düzenlendi. Çorlu Belediyesi ve Trakya Offroad Kulübü işbirliği ile Şahpaz Trakoff Yarış Pisti'nde gerçekleştirilen Mahalli Trial Yarışına 8 takım 16 araç ile katıldı. Yarışa katılan araçlar, pistte oluşturulan çukur ve taşlık alanlardan geçmeye çalıştı.

Araçlar zor anlar yaşadı

Şahpaz Mahallesinde yaklaşık olarak 65 dönümlük bir arazi üzerinde hazırlanan pistte, araçlar bir arada döktürülen dev taşlar üzerinden geçmeye çalıştı. Yarışa katılan araçlar pistte oluşturulan kayalık ve çukur alanlardan geçtikleri sırada kimi araçlar mahsur kaldı. Taşlık ve çukurluk alanlarda mahsur kalan araçlar, diğer araçların yardımıyla olduğu yerden çekildi. Türkiye'de ilk defa Çorlu'da düzenlenen Mahalli Trial Yarışı vatandaşlar tarafından da büyük ilgiyle karşılandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çorlu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title