Haberler

Trafikte Yol Vermeme Kavgası: 2 Yaralı

Güncelleme:

Eskişehir'de, trafikte yol vermeme meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada, 2 kişi yaralandı.

Eskişehir'de Alanönü Mahallesi Gökalan Sokak'ta, trafikte yol vermeme meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen bıçaklı kavgada, 2 kişi yaralandı.

"YOL VERMEME" KAVGASI

İddialara göre, Alanönü Mahallesi Gökalan Sokak'ta L.C. (30), A.U. (30) ile E.O. (20) arasında, "trafikte yol vermeme" meselesinden tartışma çıktı.

BOĞAZA BIÇAK!

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle A.U., arabasında bulundurduğu bıçak ile E.O. 'yu boğazından, L.C.'yi de sol kol alt kısmından yaraladı. L.C.'nin de elindeki cop ile A.U.'nun kullandığı arabaya zarar verdiği öne sürüldü.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Olayda yaralanan L.C. ve E.O.'nun kaldırıldıkları Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Önemsiz Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

almanyada,durum NASIL,,,?:

Arkadaslar:1983 den beri almanyada yasayorum, , trafikte umumiyetle herkes kurallara uyar, kaza aninda insanlar gayet medeni bir sekilde, konusurlar, , düvüs kavga daha ben hic görmedim, , yayalara yol verirler, , benim evimin yaninda yeni bir bina yapildi, , baya rahatsiz olduk, , bina bittikten sonra, , rahatsiz ettikleri ailelerden özür dileyerek, 250 avro, , görültü parasi verdiler, , yani kendiliklerinden verdiler, , biz türkiyeye izine gelince sasirip kaliyoruz, , avrupada insanlar birbirine cok saygililar, , biz neden birbirimize onlar kadar saygili olamiyoruz. . ?

20
2
yanıtYanıtla
doğanMobil-ANDROID:

AKP kadar başınıza tas düssün nankörler

10
9
yanıtYanıtla
ASABIMobil-IOS:

AKP NIN DINDAR GENCLIGI YINE ISBASINDA

6
12
yanıtYanıtla
BoraMobil-IOS:

Lan nankor insanlar akp size hizmet vermekten baska ne yapiyor suan akp yerinde baskasi olsaydi yatacak yeriniz yoktu akp den once hangi insan oglu ucagin yolunu biliyordu ama simdi coban bile ucaga biniyor halinize sukur edin

7
7
yanıtYanıtla
misafir19Mobil-ANDROID:

ülkemizde oluşan tüm olayları AKP te bağlayan zihniyete soruyorum siz neyin urunusunuz acaba

8
6
yanıtYanıtla
Pis vahşiler!:

Allah belanızı versin, yolunuz açık olmasın! Bu olaylar medeni olmayışın, vahşiliğin göstergesidir. Şimdi yolunuzun istikameti değişti pis hayvanlar!

12
1
yanıtYanıtla
07Mobil-ANDROID:

kavga ile akp nin ne alakası var evinizin merdivenine ayağınız takılsa düşseniz akp den biliyorsunuz bu ne ya

6
7
yanıtYanıtla
işin özü:

Millet bunalıma. En ufak meselede dolayı başkasına zarar verir durumda bir toplum olduk. Allah sonucunu Hayır eyleme.

9
2
yanıtYanıtla
Mert can Mobil-IOS:

Insanlar da bir birinden nefret kin bir birine zarar verme bir birine nefretle bakma kaba konuşma başını almış gitmiş. Bunların Hepsinin sebebi allah teala dan insansanların kormayarak ahiretini insan oglunun düşünmemesinden kaynaklanıyor insan bir yol vermedidiye karşı taraftaki insana nasıl olurda düşmanca bir hareket sergiler ve kavga eder bir düşünmek insanın kendi yaptıgı kaba davranış hareketin acaba kendisine ayit bir harakettir hiç unutmamak gerekirki hepsi aşagılık insan lardan nefret eden ŞEYTAN NIN işi çünkü o isterki insanlar bir birini zarar versin o isterki insanlar bir birini yok etsin ondan dolayı ki insan oglunun şeytannın verdigi vesveselere kanmaması gerekir allah teala insanların bir birine iyi davranmasını emreder bir çok ayetlerde insan oglu ilk öncelikle ahiret hayatını düşünüp ona hareket etmesi gerekir ..

10
1
yanıtYanıtla
Süzük:

Ehliyeti kasaptan mı almışlar?

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title