Haberler

Sürücü, Trafik Tartışmasında Ailesinin Gözü Önünde Öldürüldü

Güncelleme:

Çorum'da 36 yaşındaki Umut Uzunluöz, yol verme tartışması yaşadığı kişiler tarafından ailesinin gözü önünde önce dövüldü, ardından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Çorum'da yol verme nedeniyle çıkan kavgada, 2 çocuğu ve eşinin gözü önünde pompalı tüfekle vurularak ağır yaralanan 36 yaşındaki Umut Uzunluöz, bu sabah yaşamını yitirdi.

YOL VERME TARTIŞMASI

Olay 3 gün önce Çorum'un Bahabey İpek Taksi Kavşağı'nda meydana geldi. Evli 2 çocuk babası Umut Uzunluöz, eşi ve çocuklarıyla Bahabey Caddesi'nde otomobiliyle hareket halindeyken, yol verme yüzünden içerisinde 4 kişinin bulunduğu başka bir otomobilin sürücüsü ile tartıştı.

TÜFEKLE VURDULAR

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Umut Uzunluöz, eşi ve çocuklarının gözü önünde 4 kişi tarafından önce dövüldü, ardından pompalı tüfekle sırtından vurularak ağır yaralandı.


HASTANEDE ÖLDÜ

Ambulansla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Umut Uzunluöz, yapılan tüm müdahaleye rağmen bu sabah yaşamını yitirdi.

4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Umut Uzunluöz'ün vurulmasıyla ilgili soruşturma başlatan polis, olayla ilgili Beytullah D., Enver D., Kemal T. ve Enes K.'yi, gözaltına altına aldı. 4 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çorum 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (66)

Ogrenci:

La bunları asacaksin, eskiden bir adamın yanında bir bayan varsa ve adam haksız olsa bile tmm abi sen haklısın kusura bakma der gecerdik .

39
1
yanıtYanıtla
ZAAA:

VAY DELİKANLILAR VAYYYY 1 ADAMA 4 KİŞİ ÇOK ADİL VE KARISI İLE COCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE BU DA ÇOK ŞEREFLİ BİR DAVRANIŞ . . . O YÜZDEN KEŞKE SİZİ İDAM ETSELER MİŞ . . . .

33
0
yanıtYanıtla
Gürkan:

YUH BUNU YAPANLAR İNSAN OLAMAZ. . . BİRAZ SİNİRLENİNCE DÖVMEK YARALAMAK ÖLDÜRMEK NASİL BİRŞEY AKİL ALMİYOR. YOK YOK BU ÜLKEDE SANİRİM CAYDİRİCİ BİR DURUM VAR VEYA KÖTÜ ÖRNEK OLAN ÇETELER VAR. .

29
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

Bu kişinin cocuklarına bu zulmu yaşatanlar devlet eli ile beslenecekler içerde oylemi. . boyle adalet mı olur ya. . o cocukların psikolojisi o eşin durumu ne olacak. . idam gelmeli yada millet kendi adaletini kendi verecek bu gidişte. . Allah o cocuklara yardım etsin. .

26
0
yanıtYanıtla
Adınızı YazınDILBER:

IDAM EDILSINLER RESMEN BILINCLI CINAYET SIMDI HAKIMLER KAVGA VARDI ADAM TAKIM ELBISE GIYMISTI SEMPATIKTI ZARTTI ZURTTU YETERRRR IDAM EDIN BU SOYSUZLARI

22
2
yanıtYanıtla
??:

eşinin ve çocuklarının yanında bu vahşeti işleyenler bir şekilde hesaba getirilip öldürülmelidirler

21
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ben corumda esnafim bunlar corum belalilari gecen yazda ayni yerde adami bacaklarindan vurdular iceri bile girmediler , ön kapidan girip arka kapidan cikiyorlar coruma yunus polisi sart. . adalet bu memlekette sadece kadın adı. .

20
0
yanıtYanıtla
İDAM:

GETİRİN İDAMI SALLANDIRIN BÖYLE SOYSUZLARI İBRETİ ALEM İÇİN

20
0
yanıtYanıtla
pillow fighter:

maşallah ''gerçek'' müslümanların 14 yıldır yönettiği ülkem, dünyada parmakla gösterilir hale geldi :)) cennet cennet mübarek :))

14
6
yanıtYanıtla
TÜRKOYÜREK:

50 şer yıl hapis vereceksin hapiste gebersin hepsi. aslında idam şartta.

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title