Haberler

Trafik Polisi Ölümden Döndü

İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi'nde motosikletli 'Şahinler' timlerinde görevli polis memuru Fethi Sekin, manevra yapan bir otomobilin çarpması sonucu ölümden döndü.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi'nde motosikletli 'Şahinler' timlerinde görevli polis memuru Fethi Sekin, manevra yapan bir otomobilin çarpması sonucu ölümden döndü. Otomobilin çarpmasıyla havaya fırlayan Sekin, bel ve sırtından yaralanırken, kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Kaza, geçen perşembe günü saat 10.40 sıralarında İzmir Adliyesi yanındaki, İslam Kerimov Caddesi'nde meydana geldi. Hatalı park eden araçların kaldırılmasını sağladıktan sonra yürüyerek, adliye önündeki görev yaptığı bölüme doğru giden 3 çocuk babası Fethi Sekin, caddeden karşı tarafa geçmek için hamle yaptı. Bu sırada, bir duruşma için adliyeye gelen 16 DO 044 plakalı otomobilin sürücüsü, tek yön olan yolda manevra yapınca, karşıya geçmeye çalışan Sekin'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle havaya savrulup takla atan trafik polisi Sekin, sevk edilen ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı. Kazadan dolayı belinde ve sırtında zedelenmeler meydana gelen Sekin'e beş gün iş görmez raporu verildi. Sürücü hakkında ise yasal işlem başlatıldı.

Daha önce de görev başındayken küçük kazalar geçirdiğini belirten Fethi Sekin, "Böylesini ilk kez yaşadım. Hatalı park temizliğinin ardından, görev yerime gitmek için karşıya geçtim. Bu sırada tek yönlü yolda manevra yapan otomobil bana arkadan çarptı. Havada taklalar attım. Kötü bir şekilde yere düştüm. Sürücüden şikayetçi oldum" dedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

izmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title